Bicara Bumbung
A minute.
Ahad, April 24, 2016 | 5:47 PTG | 0 comments
Based on post yang lepas, aku ada membebel kan pasal tak ada jiwa la apa la kat course ni.


Hmm, getting better kot sekarang. Ngeh.
Hentuk pala jugak budak ni kang.


What can I conclude, setelah mencari Tuhan,
carilah kawan.
Kawan yang boleh guide kau.

Mesti ada a few yang sebenarnya sangat sayang dan care pasal kau.
Cari lah.
Mereka la yang boleh tolong untuk overcome what you feel.

Kalau tak bercerita pun, tapi kalau kita minta tolong,
mereka akan tolong semmapu mereka.


Oke ni je yang sempat ditaip.
Nak gi hantar surat ke tadika untuk buat micro-teching English Jumaat ni.
Huargh pengsang.


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha