Bicara Bumbung
My track.
Isnin, Jun 15, 2015 | 10:28 PTG | 5 comments
PST, kat mana eh husna sekarang? Amboii, senyap jer sekarang.

Oklah, setelah interview dQ saya tak pass,
setelah permohonan UIA saya tidak mendapat respon,
setelah IPG tidak sudi menerima saya,

maka saya pergilah kepada yang membuka tangan menerima saya seadanya. Cey.

Where am I?






Universiti Pendidikan Sultan Idris

Nun jauh di Perak sana. 
Tercampak saya jauh ke Utara, ke pedalaman.



All praises to Allah, selayaknya pujian kepadaNya, memberi saya peluang menghirup udara sebagai seorang mahasiswa akhirnya. Namun ini bukanlah petanda untuk saya menarik nafas lega. NO. LA. Masih ada tanggungjawab yang perlu dibereskan.


Harini genap sudah 20 hari saya bertapak di UPSI. Macam-macam pengalaman dan rasa Allah beri. Indescribable pun ye.

Niat di hati memang nak share macam-macam dengan korang.
Tapi, korang nak tahu cerita apa? Ahaha.


Mungkin akan jarang post gambar di blog (ataupun tak langsung) demi menjimatkan masa penggunaan di CC. Bhahaha. Gambar-gambar saya tayang di instagram je.


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha