Bicara Bumbung
Lirik: RAEF - Home
Khamis, Oktober 23, 2014 | 3:35 PG | 0 comments
Assalamualaikum sedara. Cak cak cikebum.


Nak tahuuuu tak STAM dah tamam alhamdulillah. Alhamdulillah 'ala kulli hal wa nikmah. Syukur ya Tuhan atas segala nikmat dan perasaan yang Kau kurniakan. Peh indescribable. Bebel boleh la haha tu dah jadi kepakaran saya. Saya juga pakar dalam mebangkitkan kebebelan kawan saya yang bernama Aisyah serta warden asrama iaitu kak-eQin.

SO pekabor semua?

Krik krik kan. K fine.

For this time being, nak share lagu + lirik je ah. In love dengan album THE PATH hasil karya Raef weh. Terimakasih ummi sebab mengeluarkan duit dan uma kerana mengecek ummi untuk beli. Huahua bahagia je kan bila balik daripada asrama tu dengar lagu-lagu dalam album ni. Semua lirik + lagu dia sangat kena dengan jiwa saya la.



Terimalaaaaah, HOME.







Kehidupan saya baru je bermula. Kui kui kui. Ayat tak perlu sebenarnya nak skema sangat nih.


Doakan yang baik-baik untuk saya dan kengkawan ok. Tata.


STAMittz bersama pengawas peperiksaan; bertempat di dalam dewan selepas last payperrrr.



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha