Bicara Bumbung
SPM Moments.
Sabtu, Julai 05, 2014 | 5:34 PG | 0 comments
Ala-ala throwback kut...agaknya.

Minit-minit terakhir paper Bahasa Arab. Ramai keluaq dah masa ni.

Masa yang ditunggu..la kan.

Keluaq dewan terus serbu guru S/U SPM.
Sebab beliau adalah bunsen burner kami.
Speechlessz weh time ni. Sangat.
Indescribable pun ada.


Huk aaa..lost in action. Semula, semula.


Eh terzoom pulak. Laaaagi sekali.

Tarikh keramat; 3DIS 2013. 
Bukan semua calon MITT ada di dalam gambar. Ini hanya sebahagian sahaja.

Takperlu la berkeramat sangat. *kuis pasir*




Di sebalik tabir:

Kelas Arab

Kelas Sains hari Sabtu.
Terkujat jugak acane boleh ramai tetiba...salahkan group! Salahkan!
Haha..no use la pointing others.

Budak bakal engineer ajar pasal enjin.
Kelemahan budak perempuan yang menjadi kelebihan pada budak lelaki.
Budak perempuan terer bab apa eh....makanan dan nutrisi la kot.

Antara tajuk-tajuk yang ditekankan.

Budak ni terangkan fasal imej.. tajuk CAHAYA.
Kanta cekung dan kanta cembung tu sebenarnya terbalik dia punya rabun.
So, pardon me.

Ustaz Selamat bikin revision Math.
Time ni pakat orang sibuk makan kot.
Tapi gigih je ustaz lukis graf laju-masa demi kitaorang. Kehkeh

Kami tak kuat dan kami tak besar,
sebab tu lah kena belajaaaar!

Study Sejarah dalam library.
Paper SEJ kan ada banyak masa sengkang..dalam 5 hari kut. So sakan aa kitorang belajar kat sini.
Tapi anehnya, otak macam gagal berfungsi dengan baik (saya laa).
Tidoq boleh mimpi jawab paper SEJ macam smooth...tapi ekceli menyeramkan. Sebab tau orang tak ready mana.
Tengah-tengah jawab soalan dengan buku memasing, nanti memasing tetiba keluar soalan,
"Nak tau ark Bandar Harappa tu kan.........."
"Korang cer tengok soalan fasal Epik Gilgamesh ni???!"
"Wei bukan ke Malayan Union tu blablabla"
*tidooo. kroh kroh*
Library pulak suhunya bukan lah suhu bilik. Haha suhunya rendah dek aircond yang terpasang.
*lap hingus. sok sek sok sek*
Haaa! Lagi-lagi paper 3 SEJ. Punya laaa haru kitorang cari bahan. Kalau boleh nak fotostat semua yang ada kat internet. Pehhhh tak sayang pulak pokok en. Nanges di situ T____T


Embedded image permalink



BAGUIH LA BUAT KOJE SEPARUH JALAN HAHA.

Taaaapi, something is better than nothing?


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha