Bicara Bumbung
SEKOLAH
Jumaat, Januari 25, 2013 | 12:11 PG | 3 comments
In the name of Allah al-Wasi'

Satu tempat yang membuatkan kita meraung tahap giga bila masuk tahun baru.
Satu tempat yang membuatkan kita liat sangat nak bangun pagi, macam selimut kena gam gajah je. (tapi tidur tahu lewat pulak)
Satu tempat yang membuatkan kita mandi dengan berhati-hati. Kalau boleh semut lemas pun kita nak tolong.
Satu tempat yang membuatkan kita rasa....masa sangat lambat merangkak.
Satu tempat yang membuatkan kita cepat nak keluar dari tempat ni.
Satu tempat yang menakutkan. Kalau tak siap kerja, ada satu makhluk memandang kita bagai mahu menelan.


I'M NOT THAT LATE, EY? Baru bulan Januari, kaaaan. How's your life?
Alhamdulillah aku masih hidup untuk bulan Januari ini. HAI!

Currently at here, @MITT, Pasir Gudang

Still sekolah yang sama. Tak ke mana pun. Setia pada yang satu. Ahaks

TIDAAK! Menara Aqabah nak kena tindih dengan tiang lampu!! *makan eskrim*

Tu preview kantin (masalahnya nampak keee kantin?) dari aras 3.


"Husna, hafal Quran rajin-rajin. Awak beruntung sangat dapat hafal kat sekolah. Kami...."

Ai ai, madam. Aku ingat sentiasa, kawan. Mohon shoot doa!



[MINGGU ORIENTASI]

Kami berjalan-jalan di Bukit Layang-Layang yang terkenal dengan anginnya yang kencang.


HEY Adik-adik, selamat datang ke KEMUDA. *tabik gaya askar sikit*

Korang permata keluarga, sekolah, negara dan agama, tahu?




Apa yang aku ingat fasal post-mortem, hanya lah 'krik krik krik'. Indescribable punya fasal nak describe keadaan kem. Haha



Satu tempat yang mengajar kita erti hidup, sebelum kita keluar menempuh alam dunia sebenar!
Satu tempat yang mana, akan kita RINDU jugak, satu hari nanti.

Kejap lagi nak pergi add-class. Fuiyohhhh, selalunya hari pertama memang la menyeramkan. KAN?


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha