Bicara Bumbung
Hati aku ini, milikMu
Jumaat, September 28, 2012 | 9:05 PG | 2 comments
Wahai Tuhan yang maha memegang hati ini,

Pagi tadi nak pergi sekolah dengar lagu ni.


[English version: I Love You So]

Lagu ni sudah digam gajah dalam carta hati selepas Aku Ingin MencintaiMu. Aku Ingin MencintaiMu memang nombor satu, tapi Hatiku MilikMu bukan nombor dua. Bhaha ayat kalau boleh..poyo belaka.

Dengan tudung lencun baru lepas cuci kotor kena sambak nasi lemak, dalam langkah on the way nak ke surau untuk usrah, di bawah cahaya matahari terik yang tersenyum, aku nyanyi sorang-sorang korus lagu ni dengan mengendong beg sekolah dan pencilcase Kanggaroo.


Alhamdulillah for the day.



Rugi sapa tak join usrah tadi. Banyak aku membebel hakhak. Impian selama ni nak bagi sedikit talk pasal kehidupan kepada adik-adik dan kakak(s), kini dah pun tercapai Alhamdulillah. Yieyyy. Weh saudara saudari cikebum cikebum MITT sekalian, sayang korang fillah! \(^_^)/

Rasa macam perlu buat rumusan untuk minggu ini. What a week.

Genap seminggu kem NADI. Tak habis demam kus kus rindu. Kena request ummi buat nasi lauk ikan masin ni. Ahad ni kitaorang kem Bahasa Arab pulak dekat UTM Skudai.


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha