Bicara Bumbung
Fakta pasal Khinzir
Khamis, Februari 09, 2012 | 2:18 PG | 7 comments



 Babi ni boleh makan sebenarnya.

Hang memang kejam sekejam-kejamnya dengan segala kekejaman tak bagi menatang ni makan. Apa ingat dia robot ke??





Okay ni serius.

  Kita boleh je makan khinzir ni





tapi HARAM ork wei... 



Anyone disagree? 

Hahaha! Smile~


Sometimes, cara penyampaian yang berbeza tu buat something tu lebih menseronokkan. People kan.. fitrah la suka something tu dipermudahkan. Tak ke? Learning... in the fun way!

Tapi peringat sendiri la, tak semua benda boleh buat fun. Hokayy =)


Syukran jazilan ya ustaz! Kredit bebanyak la kat Ustaz English darjah tiga saya dan Guru Pengetua saya ni. Beliau berdua la yang ajar saya bebenda ni. Ngihehe



Ya betul, tak haram kita pegang babi dan anjing ni. Tapi wajib samak ah.

Tapi tapi! Kalau makan tu, jelas lah harammmm. 




Dapat ilmu baru ark ni? OK senyum +)


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha