Bicara Bumbung
My Life as a Teenager
Selasa, Januari 24, 2012 | 7:12 PG | 6 comments
Assalamualaikum. Kom ape kom bak bak ape batman man ape mentol tol apa tolak lak apa laksa se apa sepak  #Childhoodgames -,-


(ambik masa tarik nafas panjang-panjang)


Cuti panjang Chinese New Year pun tak berupdate. Malas ada, busy pun ada. Eceeee ehem. Tapi idea ada je cuma macam chipsmore. Aci timbul aci tenggelam.


Tak rasa nak bebel banyak pun, esok saya start kelas. Parappapapapapa



Wanna know about my life as a teenager? Do check out my diary.


Apekah jenis kebajetan yang telah menjangkiti nfHusna AOmar?

Ok ini serius. Pergi sini > http://18pelangi.tumblr.com/post/16299811281/my-life-as-a-teenager

Copy paste from Form 4 English punya textbook. I bet.. korang rasa benda yang sama jugak kan? That were so us :)


The end. Acamnilah, time mandi bukan mencurah curah idea macam nak tadah baldi. Bila turn bukak new post tu, rasa nak tido. Tehee

InsyaAllah I have a something wanna share, weekend ni lah tapi. InsyaAllah insyaAllah. Tekad ni! Harap-harap rajin tak malu2 datang hinggap.

Maassalamah!


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha