Bicara Bumbung
When our dream(s)..
Sabtu, Disember 24, 2011 | 1:21 PG | 4 comments
Alhamdulillah ^__^



Tak, kita tak berakhir di sini. Perjalanan still jauh.Macam-macam menanti kat depan tu,


Get ready! 'VE A FAITH!


Untuk semuaaa lepasan PMR, TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH. Big congrats for us. Mabrouk alaik. Kita baru je selesai satu fasa kehidupan. Jyieh kehidupan remaja. Ehem eceh





Aiseh.. gonna miss those moments. Rindu nak PMR. Rindu nak lari-lari kejar ustazah. Rindu tak turun rehat. Ghinduuuu


Cakap pasal next year, still dalam proses kerjasama minda dan akal nak buat keputusan. Bukan kakak cantik dan abang hemsem lepasan SPM je rasa dunia baru bermula, kita orang pun rasa kehangatannya jugak tau tak. Sikit je lah kut tapi. Doakan tau!

So.. I still do not have a solid answer yet. Semua lah. Doakan kita orang dapat buat keputusan yang paling baik ^^

Bytheway,


Tunggu punya tunggu posmen. Akhirnyaa, sampai pun. TelagaBiru sangat awesome! Berambu mata tengok buku banyak. Macam tau je lama tak pegi kedai buku. 

Yang best, ni majalah Gen-Q untuk remaja. Tak sabar nak hadam satu-satu. Digest slow slow masuk dalam jiwa.



Rindu camp ^__^ Rindu budak omei ni


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha