Bicara Bumbung
Kini bergelar seorang lepasan PMR ceh
Sabtu, Oktober 15, 2011 | 7:42 PTG | 6 comments
Assalamualaikum. Tak jawab dosa kalau jawab sayang. Pergh kemain excited bagi salam. Hehehe tak dosa kan?

Now: it's 10:19 am dan saya dah sarapan. Noted. Wait, ada sape tanya?


Yieay hari ni first Sunday after PMR. Ehmmmm, nothing different pun. Saje overr.

For your information, PMR baru sahaja melabuhkan tirai Selasa lepas bagi budak yang ambik subjek bahasa tambahan macam saya. Kalau budak-budak lain dah independent Isnin lepas. Apee, berdikari? Tak lah, independent is merdeka. Oh merdeka lah sangat.

I'm quite not interested to use the word 'merdeka' kalau dah habis exam pun. Sebab.... 'merdeka' tu tak kekal mana pun. Saya lebih suka cakap legaaaa je bila habis exam. Lega dah habis satu puberty level.

Dah rasa janggal wei nak menaip..... dalam blog.




K, I think I should stop now. Hahaha nak mencari balik mood menaip tu. Nanti-nanti ah






Kawan-lama janji nak call from her school. Tunggu punya tunggu, eh tunggu lagi. MANA CALL NYA? Waduh, lebur hatiku dirundung pilu. K, overrrr

Eh, nak join orang makan aiskrim tak? Yahuuu!


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha