Bicara Bumbung
Surat layang budak tak matang
Sabtu, Julai 09, 2011 | 8:00 PG | 2 comments
Saya dapat surat layang daripada budak tak berapa matang. Awak ada? Ok gurauuuu saya memang berlagak.



Budak-budak takpe comel buat macam ni. Kalau yang spesis calon UPSR, PMR dengan SPM serta pelajar-pelajar upper form tu, mintak diketuk sorang-sorang.





Terima kasih dua adik kecil. Banyak makan gula budak ni!
Selagi nyawa kita dikandung badan, darah masih mengalir keluar masuk di vena cava dan dan sistem saraf kita masih berfungsi, kita selalu ingat awak lah Daniyan & Affandi 

Takde adik lelaki, ambik je lah adik sape-sape buat macam adik sendiri. LALALA Nasib baik belum baligh. Innocent lagi tu.

Ingat nak tepek collection gambar budak-budak yang aku kumpul selama ni. Tapi hidung banjir. Mata macam nak katup-katup je. Asyik bersin je tadi. Harap-harap esok aku rajin nak membaca Sejarah. Kus semangat! 


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha