Bicara Bumbung
KETIADAAN SAYA
Jumaat, Julai 29, 2011 | 4:13 PG | 2 comments
Cakk? Fatin Husna kembali lagi. Please rindu. Hachuuuum! Orang tengah mensebarkan mood bahagia dan positif ni jangan rosakkan! Kali ini aku, ehem saya nak menaip entri bonus ala-ala majalah pek bumper. Ha begitu. Izinkan saya membebel panjang, perhaps?

Borang musim bunga

Terimakasih banyak-banyak kepada anynameous a.k.a badut yang baik hati. Saya sangat menghargainya dan suka! Haha tapi saya terkilan dengan perkataan B-O-O-O yang anda coretkan. Awal ayat pulak tuu hish touching. Eh gurauan sahaja. Saya mahu panggil awak apa ya?


Sekali lagi, sepanjang ketiadaan saya. Ada sesiapa yang rindu tak? Desprete sungguh anda sampai eja despreat pun salah hehe gasak je dua kali salah eja. Kali ini saya macam ada feeling nak membebel banyak (agak jugaklah) sebab tadi idea kat organ di dalam kepala macam banyak. Maafkan saya jika tiba-tiba saya mengakhiri post ini. Tu tandanya idea tiba-tiba habissss -,-

Oh ye, saya semangat belek folder-folder Pictures dan meng-edit-nya. Sebagai spare mana tahu idea menerobos pergi HAHA. Maafkan saya ketawa agak tidak sopan walaupun hanya HAHA dua patah perkataan tapi sebenarnya saya tak ketawa langsung. Merapu dah skip skip 


Apa yang dapat anda interpret daripada gambar di atas Yeah anda betul! #section-syok sendiri.

Saya makin rakus minum susu Dutch Lady. Motif? Entah anda teka lah sendiri. Macam tak tau je susu fungsinya ape *blink-blink 

Yang NIKE tu ape pulak?

EHEM. Sure anda mengerti HAHA. Saya takde lah craving sangat benda tu tapi ayah saya yang budiman men-invite saya. Mana mungkin mahu ignore. Sekarang saya sedaya upaya menyahut kempen buku sekolah BM yang selalu keluar perkataan Badan Sihat Otak Cergas. 


Sukan melambung bola ke udara~ Yeayy



Sebelum tido pun mesti nak ade~ Biar susu tu bunuh bakteria dalam perut semasa mimpi




Nampak tak Harry Potter klon tu? Saya pen-stalker budak ni. Haha suka sangat tengok spect dia. Mungkin anda tak nampak. Spectacle beliau mempunyai bentuk bulat. Zaman sekarang kan pakat dok pakai yang petak je kan. Tapi budak Harry Potter ni tak. Sangat classic dan skema. Saya kasi anda sengat baru anda tahu Lalala~


Esok nak jumpa korang. Nakkk! :D

Tau tak makna Rindu? 


Budak endut~

Terima kasih sebab teman saya tido bila demam. Bila fikir balik, please jangan besar dulu. Kecik molek macam ni comel. Fluffy nyam nyam! Muka pun habis suci je tiada noda yang terpalit.



Saya kerinduan. Gambar ni berumur hampir setahun I guess. Ramadhan lepas solat Subuh selalu pakat pi luar rumah nak tengok sunset. Bukak lagu nasheed, hadam lah matahari sampai habis. Bunga atas tu atas bumbung kereta yang berembun. Brrrr




Kalerful nota~ Motif? Kalerful dia buat penghilang dahaga. Ehh?

CEH NI MACAM SEGMEN PENGULAS bola GAMBAR -,- #pst jom kempen makan biskut TIGER selama sebulan jom 


Please, aku nak berfikiran positif setiap hari. Ada petua




Masa makin suntuk. Masa takkan toleh belakang nak tunggu kita. Wakeup wakup!! Kemon kemon


Semangat yoo!

Akhir kata, 


Ni saya hidangkan untuk anda yang merindui saya. Hachuum sekali lagi. Smile :)
Semangat seh tengok video ni. Thumbs up AimanAzlan & AnwarHadi
Dah macam patrick dengan spongebob dah saya mentengoknya :P


Friendly-match netball kalah lagi untuk minggu ni. Tapi terbaik seh. Rasa manis ukhuwah tu yang penting ;) " Tau tak sebab apa kita kalah? -- SEBAB KITA SEMUA PENDEK! " Hahaittt! Bak kata KhairulFahmi, kita bukan kalah, tapi mereka lebih layak.

Sekian, bebelan saya tamat pada jam 7:13 



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha