Bicara Bumbung
Haircut yang menangis
Jumaat, Julai 01, 2011 | 10:13 PTG | 7 comments
Minggu ni aku menjadi super-Danbo. Busy kot. Sampai banyak hati aku tak terjaga dan kena jaga. Hati aku? Biar je lah aku yang jaga sampai satu masa someone yang halal untuk aku menjaganya. Hahah minggu ni aku banyak berangan. Banyak fikir macam-macam. Lamaaaa aku tak demam. Demam memang tak sudi singgah kat aku ni pun, sebab malam-malam minum susu DutchLady perisa strawberi atas katil.



Aku potong rambut tadi. Say hye and hello to new ME. New lah sangat kan hehe. Korang tak tau ke, kajian menunjukkan memotong rambut boleh mengurangkan tekanan. Kenapa macam tu? Teori aku mengatakan, lepas potong rambut korang akan nampak diri korang yang lain dan secara tak langsung memberi nafas baru, segar dan menawan! Yeah korang patut cubalah sendiri.


Hmm, ape lagi yang menarik minggu ni? Macam ada jeee baca blog kau Husna ^^" 


Antara kawan dengan impian, mana yang should come first? Aku nak kejar impian aku, at the same time aku taknak lupa kawan. Tapi diorang terlalu lambat berlari. Aku keliru nak pandang mana satu. Someone please do enlighten me~


Perasaan saya apabila orang yang diadmire masa darjah 3 tau pulak pasal benda ni.... hm ok bye malas nak fikir

Assalamualaikum :)


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha