Bicara Bumbung
Mung ni gedik tau
Ahad, Jun 05, 2011 | 9:18 PG | 0 comments
This is my father

Semalam, disebabkan internet connection secara tak sengaja telah lost in action, secara tak sengaja jugak lah kitorang sefamili melolok depan tivi. Menonton wayang Majalah 3 dengan Cengkerang-rama-rama tauuuu. Baba kat kerusi Lorenzo ayammo!, ummi lipat kain, uma.... er korek-korek bulu kucing kot dan saya, duduk bersimpuh minum air soya muahaha *ceh bersimpuh la kot =='

At a moment, cemana entah ada satu iklan ni. Kat kedai mamak. Pasal ape eh iklan tu? Yelah, aku kan dah lama tak menatap tivi ni. Iklan pun semua dah baru. Sampai lupa remote kat mana. Wah itu memang overrrr.

Mamat Mamak tu joget-joget pastu nyanyi-nyanyi pasal ape entah. LUPAAAA aku kan ada kes cepat keterlupaan. Pasal bank kot. Siryes lupa. Tak kisah la. Janji comel dia nyanyi laju-laju pastu sengih nampak gigi.

Aku cakap mamak tu comel. Alorh alorh ayah sambut,

" Eee Atin gedik "

Muahaha baba JE-LO-US. Eh camne eja jeles eh? Lama tak gi sekolah. Biasa la, lelaki tak boleh tengok perempuan puji lelaki lain depan dia tau. Tips!



Aku dengan Uma gaduh. Tak, bukan gaduh manja. Geli je gaduh manja hehe. Ni gaduh ridsect. Tak beri peluang! Pape je la. Pastu baba kenapa gaduh. Blablabla..

" Arwah Pak Lang cakap, kalau yang tua dengan muda gaduh, yang tua mesti salah "


MESTI? Ini tidak adil! Terus mata aku rasa kabur. Bukan pengsan la. Kolam mata ni ha gedik je nak penuh. Wuuu mana aci baba budak besar je yang salah.

Baba sambung

" Tapi taklah.. Tu Pak Lang.. Baba tak "


Ni yang lagi rasa nak terjun ni. Bye baba, nak masuk bilik Nguuu

Baba nak tau link blog ni. Haha i challenge you, baba :) Sengih la bace post ni. Jangan geletek eh kalau dah tau :p


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha