Bicara Bumbung
6-ways to high in self esteem
Ahad, Jun 12, 2011 | 6:42 PG | 2 comments
Picit untuk zat secukupnya


Since aku ni boleh lah dikategorikan sebagai takde self-esteem, aku sharing lah sikit-sikit pada parents yang ada problem anak istimewa banyak macam aku ni. Special tauu. Teens dengan budak-budak yang ada problem sama dengan aku, mari dekatt mari dekatt  


Harap-harap esok semua ada self-esteem secukupnya nak tanya banyak-banyak kat cikgu. Btw, semua pakat nak protes cuti expand lagi. Amboiiii cuti taknak pulak factorizekan. Ops termasuk math pulak

Harap bangun awal. Harap bedak tak bersepah. Harap cermin ikhlas nak curvekan tudung sekolah esok. SEMUANYA ESOK ^^"


Semester ni, aku nak lebih rajin. Semangat! Semangat! 


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha