Bicara Bumbung
You expected, you didn't hope
Sabtu, April 30, 2011 | 11:22 PTG | 2 comments
Kadang-kadang bila tengah syok feel berangan kan. Zupp tersedar. Tiba-tiba senyum dan cakap sendiri,

" Haish berangan je lebih aku ni. Lempang karang "

Terus geleng-geleng kepala dan stop berangan.

Why not?

Berangan je la. Tak masuk rekod polis pun hehe. Orang pun mana tau kita berangan ape kan. Kecuali la awak dok heboh satu dunia. 

Tau tak, Kate Perry rakyat jelata yang kahwin dengan Prince William (hentam je nama lalala) tu sebenarnya dari kecik dia dok berangan kahwin dengan anak raja. Dia tetap berangan dan berangan serta berharap sampai hari ni, dia berjaya seh kahwin dengan anak raja. Haha ey ni FAKTA! Nothing is impossible. Percaya la.

Tak salah pun berangan dan berharap. Asalkan usaha dan bersangka baik dengan Allah. Kita kan Muslim, kenapa tak gunakan the power of doa sebaiknya? Pehh aku rasa, doa dan mintak dekat Allah adalah benda yang paling mudah sekali. Usaha usaha dan ikhlas and leave it to Him the rest :)

Senang kan?





Aku nak ada suami macam.... eh ok bye. Salah berangan dan salah timing pula.

The other way to know yourself is to be hidden most of the time..



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha