Bicara Bumbung
Lupa kawan takpe.
Jumaat, April 29, 2011 | 10:41 PG | 1 comments
...blablabla

Tak kisah pun. Lupa kawan takpe. Jangan lupa suami sudah. Ok ha ha ha saya gurau je -- Chah

Hebat kan. Budak niiiii, suara takde pun nak bebel lagi. Jangan buat saya gelak lagi boleh?






Kiteorang gaduh tadi. Gaduh manja? TAK tak. Ini siriyes~ Kiteorang gaduh sebab aku selalu lupa dia. Ha ah memang betul. Aku kan penjual ikan. Aku tengah cuba independent sendiri. Selagi terdaya, aku taknak sapa-sapa pun teman aku ke mana-mana. Lagi-lagi toilet. Biar la toilet tu hujung blok. Aku yang nak lepaskan hajat, bukan dia.

Seboleh-boleh aku taknak orang kecik hati pun. Tapi, aku taktau macamana cara nak buat semua orang puas hati terhadap aku. GOT IT? Jadi, aku berrpegang kepada prinsip, Ignore them. Ahh finally! Hidup ni bukan nak mintak sanjungan orang. Aku nak ramaiii kawan je. Nak sangat.

I used to be sangat pendiam kot dulu. Dulu la hehehe. Tapi sekarang pendiam lagi tau tau. Tapi aku suka tegur orang. Dan bila mereka bahagia, aku pun bahagia. Lepas ni, aku nak buat 3 orang tersenyum sehari! Dan the over pendiam tak boleh bantu aku. Peh obvious sangat kah? :D

" Bila saya marah awak, saya rasa saya tak boleh marah awak. Tak tau kenapa.


Ye la tuuu Chah. Sebab saya ni muka innocent sebab tu awak tak sanggup nak marah ha ha terperasan.

Sebenarnya, dah lama nak bagi hadiah ni kat awak la. Tapi taktau kenapa malu. Kena tunggu budak ni bagi dulu hadiah dia dari Thailand. Baru adil! Nghehe

Muka surat diari dah habis. Malasnya nak beli diari baru. Rumit nya jadi perempuan aik aik haha


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha