Bicara Bumbung
Betapa sebuah kelegaan
Selasa, April 05, 2011 | 5:23 PG | 0 comments

Betapa undescribenya aku bila selesai buat pattern body-tiger tu. Betapa sebuah kelegaan dan kepuasan cehh ceewah. Semua ini gara-gara Ilustrasi under Lampiran yang wajib ada dalam sebuah kerja kursus yang bernama Sejarah. Betapa gigihnya aku melukis ni dalam keadaan meniarap dalam hujan petang. Feeling habis.

Kini telah aku buktikan bahawa nfhusna bukanlah tangan kayu ngihaha. Pergh nikmat sungguh bila dah siap hasil tangan sendiri. Biarlah buruk comot sememheh apepun, asalkan dari atas daya usaha-mu sendiri :)

Nak hantar benda ni esok. Takmau tangguh-tangguh lagi :)

Jumaat ni cari bahan orang sumber. Kalau akak tu sudi jawab lah. Sabtu ni pergi AirBiru untuk Geo pulak. Betapa kebusyian telah menimpa aku waktu ini. Tapi pergh nikmat sekali lagi kalau pandai manage time. Bila dah siap, nak je buat drama kesat peluh kan kan :D
Dengar-dengar Sabtu ni badminton punya perlawanan. Tiba-tiba rasa ketaq lutut. Hohhh sabtu ni??!


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha