Bicara Bumbung
Awak diam. Saya pun diam
Sabtu, April 16, 2011 | 3:03 PG | 0 comments

Satu : Mula-mula sekali dah suruh melukis. Melukis binatang kesayangan. Mula-mula ingat nak lukis kucing je, entah macamana telinga benda ni jadi blunt. Haha terus nampak macam Ratatooille. Cute lah kot~

Dua : Tak lama lepastu kena lukis apa yang nampak pada ketua-ketua kat depan. Rosak muka beliau aku kerjakan.

Tiga : Kena tukar kertas dengan kawan pastu tulis nilai positif kepimpinan diorang. Part ni aku suka kot. Daripada macam buat-buat tak kenal, kita dipaksa cari nilai positif diorang. Benda alah ni ajar aku fikir positif.

Empat : Nah, nota free aku bagi. Taknak takpe~

Korang tanya kursus ni best ke tak? Jawapan aku : Kalau ambik benda yang best, benda best la yang dapat. Betul tak tipu. Macam, fikir benda positif, positif la yang datang kat kita =)

Walaupun kejap je kursus ni, aku rasa banyak input yang masuk insyaAllah. Walaupun sebenarnya ada terbanyak jugak aku berangan tadi haha ")

Tiba-tiba je kitorang tadi. Jalan sama-sama. Makan sama-sama. Tukar kertas pun sama-sama. Tapi masing-masing diam. Aku diam. Dia pun diam. Blank(!) Nak cakap something kot dekat dia, tapi taktau nak rangka ayat kot. KOT lagi


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha