Bicara Bumbung
Isnin, Mac 14, 2011 | 2:51 PG | 0 comments
Aku rasa macam nak cakap something KOT, tapi tak reti susun ayat KOT. Eh darimana dapat perkataan KOT? Tak pernah pulak jumpa kat kamus~


Oh ye baru habis khatam dan hadam novel Kanang. Novel komsas tingkatan 3. Haihh dah bulan 3 baru terkedek-kedek hadam novel sekolah secara terpaksa.


bla bla bla bla..


Apa aku tengah cuba cakap ni? Entahhh~

Setakat ni takde idea dengan macam kaku nak tekan new post di, SINI. Ape masalahnya aku pun taktau. Ehh perasan macam ada orang nak baca blog dia pulak kan (aku lah tuu)


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha