Bicara Bumbung
Saya benci Facebook!
Rabu, Disember 08, 2010 | 6:50 PG | 6 comments
*tiba tiba buat tajuk hot kan.


Saya ada lah sorang kawan yahoo-messenger Tapi lupa macamana boleh kenal. HEHE(?) Mungkin masa tu fikir tak penting kot masa perkenalan.

The special is : Dia dari Itali. Lama-lama saya rasa macam best kawan dengan dia sebab boleh kongsi story macam-macam , dan boleh banding dengan negara sendiri. Rasa-rasa ni kawan pertama saya dari luar negara. Chehh gaya ada umphh gitu kan. Menyampah.

Mula-mula tegur-tegur gitu je la kan. Pastu terkejut jugak lah sebab kiteorang sebaya. Tapi buddy icon dah terserlah betapa matangnye muka dia. MUKA JE :PTakpe, baru nampak muka..


Tapi, saya suka kawan dengan dia. Sebab, dia tak macam orang lain. She's so special 93


Taknak korang pening-pening ayam baca ni. Dahlah macam budak skema tak reti tulis -.-

Bila chatting , kiteorang akan story pasal life masing-masing. Kadang-kadang pasal negara masing-masing. Kadang-kadang jugak share gambar. Yang best sangat , boleh cuci mata hehehe.

Lama bila tak online sama-sama , boleh pulakk saya teringat kat dia. Sebab............ entah la 96 Dia ni istimewa la kot di hati saya. Chewahhhhhhhhhhhhh~

Lagi sekali, taknak korang pening-pening lipas baca ni. Saya pun pelik, apsal sekarang aku suka buat ayat dari planet Zuhrah 97


Nama dia Gloria. Bukan Gorila la.


Gloria ni tinggal kat Itali tolong nenek & atuk dia jaga kebun binatang. Dia selalu share gambar pasal binatang-binatang 18 yang dia bela. Saya pulak share gambar budak-budak gendut kat dia. Banding mana lagi comel. Malaysia ke Itali ?Siapa bilang kucing melayu tak menawan ~ 44

Tiba-tiba kan macam terdetik kat hati nak tanya pasal facebook .

macam omputeh celup dah.

Mari tengok jawapannya.


Ok, rilek rilek. Gaya dia macam garang. Takut saya~~ Saya tanya dia kenapa. Dia jawab..




Saya respect dia 6 Saya respect dia 6 Saya respect dia 6

Orang pakai tutup litup pun tak fikir macam tu.

Ni bukan setakat agama yang suruh. That shows the way we think 17 How matured we are. It relates to our dignity.

Jujurnya, saya pun masih fikir-fikir tentang ni. Kira, belum habis research lagi la ni hehehe. Saya cuma kongsi apa yang saya rasa. Dan , kalau salah tolong betulkan =)


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha