Bicara Bumbung
Kontest Blog TERKEMAS
Jumaat, Disember 17, 2010 | 4:33 PG | 3 comments
Wah wah terlebih excited gitu sampai tercaps tajuk :P


Salute habis dengan Hannafauzann & Fieona sebab satu hari je dah limakosongkosong++ bloggers yang join tu pun ada can nak join lagi. Rasa terkejut sungguh sebab tak pernah join contest tup tup kena tag pastu ramai pesaing pulak tu.

Terima kasih yoo Kak Saybee kerana mengetag =)


Syarat-syarat wajib * nak gempak jap . muahaha .
  1. Follow blog Hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
 Tag :
Lidda  Diyana Alia

Tak tau nilai kekemasan apa yang diorang tengok. Habuk pun tadak kat blog usna ni kehkeh ;P

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha