Bicara Bumbung
Bila ayam goreng rindu epal.
Ahad, Disember 12, 2010 | 8:16 PG | 2 comments
Pelik-pelik aje tittle macam tu.


Masa tu...




Rumah pakcik kat BatuPahat. Ternampak epal 74 tersadai kat dapur, kesian.. Ambiklah buat makan best jugak ni haha. Aci redah je sebat buah epal kat rumah orang. Rumah sape, rumah pakcik jugak kan. LALALA.

Tengah feel nikmat kupas kulit..

Ten! Kupaskan. 
Ek ? Alaaaaa.. Malasnye.
Alaaaaaa...

Kalau tak sebab muka cinonet mintak susu, takdenya saye kupaskan. Ikhlas tapi jauhh~

Bila dah kupas untuk budak tu dan saye sendiri, apelagi melantak lah epal tu. Macam dok merantau je tak pernah jumpa epal. Hahaha haru..82

Feel habis gigit epal tu sampai ramping. Macam tak berbaloi pulak kan berhempas pulas kupas bagai nak rak bila makan lekat celah tekak tak sampai oesphogus lagi tu. Kruk krak bunyi haku gigit epal ni. Sempat lagi teliti badan epal tu kot-kot ada saki bali nak gigit padahal dah tinggal tulang (?) eh haha.

Eee ten makan epal macam makan ayam goreng.

Ah shadap you! 47

100

Tapi rindu jugak kan 97 Waa!



Undescribeable~ Rindu kat sekolah tu. Lagi.... Rindu ada orang dengar masalah. Rindu nak masak sama-sama. Rindu nak solat jemaah. Rindu nak share everything.

Yang pasti, rindu kenangan lama. Betul la, yang hidup selamanya , kenangan~ So sweet remind those memories.  Sebab those things la yang jadi guru korang.


Rindu budak dahi luas ni jugak~

Nasib baik ingat kat saye jugak tadi. Kalau tak, saye merajuk 4hari 20 malam dengan awak Megat Azfar Danish.

I wish I can do something meaningful untuk diri sendiri bila cuti-cuti ni. Warghh~

Saye benci bila orang dok komplen " Fuh fuh masinnya "

" Masin tanda dah nak kahwin "

HAAAAA ape lagi. Cepat la cepat la nikahkan. Grrr~ Nak makan ke tak nak ? Sekali saye buat nasi goreng time hari pelamin baru korang tau kehkehkeh.

Entri tak bermoral malam-malam celik. Mood : Undescribeable~ Mungkinkah tajuk boleh menceritakannya ? Jom fikirrrrrrr!

Susahnya membesar bersama masa
Saya ni makin lama macam makin pelik perangai. Entah ape-ape. *julingkan mata*

Selamat malam semua ^^,


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha