Bicara Bumbung
mari kerat kerat jari....
Khamis, Oktober 07, 2010 | 6:08 PG | 3 comments
In the name of Allah.

ok , fuh fuh fuh. tengah cari udara udara segar dan mood sihat nak menaip nih.. lamew gilew tak hupdate kan kan *bahasa zaman skarang :P kawan kawan sekalian , usna tengah baru lepas mandi n solat ni. harap maklum kalau kalau macam comelss ke bahasa kan ha tu tandanya segar bugar dari toilet.

korang , siyesly ada banyak benda nak cerita tau tau. since raya tu kan tak cakap cakap lagi. haha waa waa rasa macam kawan lama yang tak jumpa 5 tahun pastu tetibe terjumpa balik macam jejak kasih -.- eh , usna taip ni laju laju tak reverse check spelling balik sebab semangat sangat tau. tsktsk terharu nye lahai..

disebabkan masa sangat mencemburukan , usna cuma nak jawab tag tag panas dari kawan blogger yang comelss sentiasa tak jemu jemu pada usna yang tak hingat dunia blog -.-

hanies twisties & cekuna kembar una:P


Ada Rahsia Kecantikan Tak?
T__________T *sedih. tak ada la awak. tapi usna lagi suka yang semulajadi punya :) contoh macam letak telur , ais , timun dan apa-apa yang rasa perlu. kalau letak mee goreng boleh tak ? usna tak pakai benda branded. usna ni kan kampung -.-

Bagi Anda,siapa paling handsome dalam kumpulan SUJU?
SUJU pun cheq tak kenal jang -.-

Siapa BFF anda?
BFF ? semuaaa satu sekolah. boleh TAK TAK ? ^^

Siapakah Idola Anda?
Hilal Asyraf , encik MA saye hikkhikk *gelak jin. ayah lah :)

Moto hidup anda?
apapun yang terjadi dalam dunia aku , aku ada Dia ^^ Dia je yang boleh aku ngadu.

jeera

one Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
- blog die warna2 warni comelssssss
- jeera tulis dia ketot! muehehe sama la kita jeera! yeay give me five:)
- siyesly , jeera terer edit blog ^^
- AAAAAAA!! *jerit keterujaan. dia ada kawan bernama fathin husna. what a nice name here lalala
- oww jeera comel ^^

two Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
ha ni best :)
- usna suka mandi lama-lama kat bilik air muehehe. orang dalam rumah sukaaaa nao perlisoh mandi cepatt cepattt la soh mandi 10 minit je. usna pun pelik apa yang lama nya usna mandi entah entah.
- sukaaaa sangat minum air kosong sampai rebut rebut ngan kawan jiran selang 2 buah kerusi -.-
- hobi ? suka snap gambar kucing kucing buat gaya. sekor dok tunjuk punggung , sekor dok duduk letak tangan kat meja macam ni meja dia, sekor tidur atas jag air , sekor tiba tiba datang buat mata tigasegi nak tido -.- pstu konon macam friendly panggil dorang sayang , kenapa ? lapar ye sayang ? -.- dah sah sah dorang lapar kan.
-  dulu usna tak suka makan. biasa la budak kecik. ayah usna la selalu paksa makan sampai pernah sekali nak terkeluar balik nasi mihiihihih :P kalau balik kampung acik acik selalu target nak pegang picit picit badan rasa tulang keping. -.- tapi sekarang usna dah kuat makan dah tau tau ngehehehe siap mintak resipi lagi kat acik acik.
- dulu kecikecik ayah usna memang suruh tido awal ha tido pukul 9 lagi. slack betul dah lah cerita best best macam mr.bean tersiar dengan jayanya pukul 9. saja je suruh kamii tengok berita. usna ni otak jahat bergeliga kan usna sanggup pergi dapo sengaja laung tekannn dalam bagi ayah kat luar dengar  "UMMI NAK SUSU " jadi boleh la tido lambat sikittttt sempat jugak la jeling kat tivi ekekeke.
- usna suka subjek matematik :) yaaa hidup matematik! :P
- minat fotografi. ini SEMUAAAAA gara-gara adik ummi , paksu :) terima kasih paksu. fotografi kan , buat kita kenal dunia tau ^^
- sukaa bukak music files dalam handphone :) best je dengar nasheed.




tiga Pick your most 10 deserving recipients and describe them.
semuaaaa social network internet-mates. korang semuaa superb! :) korang , buat usna ramai kawan muehehehe :P

tag ditujukan kepada ;
semuaaaa yang kenal usna ehemmmm. ni tanda usna ingat korang. INGATTT :)

--------------------------

keterujaan minggu ini : BETULKE justin bieber 51 tahun ? haha siyes rasa nak pitam bila dengar. -.- bersyukur sangat usna tak pernah minat dia. oh oh oh aaaaaa~

berita hangat minggu ini : MASUK KELAS je , member tegur " ey husna nape semangat sangat bawak kueh ? "  *terus gelak. eh hai , SYAWAL BELUM HABIS makcik. tak salah pun kan. kan awak jugak yang semangat nak sikitt kueh belanda. heheheh tak , saja bawak kueh ke sekolah nak menggembirakan hati kawan kawan. salah ke ?

perkara pelik minggu ini : SEKOLAH TAK CUTI pun sempena PMR ni , tapi kelas kosong macam diorang pulak yang PMR ~.~ tak , korang bertuah sebab dapat jimat air liur tak bercakap.

perkara best minggu ini : husna baru dapat raya harini hikkhikkk. 

korang , TERIMA KASIH. sebab ? takde sebab. HEHE

currently usna akan jarang berinternet. kemalasan , ketiadaan moodan , kepencarian mood study , kemahuan konsentrasi , keterujaan memecah rekod tidak berinternet adalah sebab sebab yang tak dapat dielakkan.

pengumuman TEBRARU : usna exam 25 oktober nih. sentiasa iringi doa korang tau ^^ dan , insyaAllah ummi baba akan bermusafir kat Tanah Suci tahun ni ngehehe , berangkat 23 oktober ni. T______T usna dok rumah makcik usna..yeay yeay boleh belajar masak lalalala -.- usna pun tak sure la cuti ni usna berinternet ke tak :) macam malas je -.- hehe jadi faham faham je la..haish dah bagi hint tuh..

ESOK , sekolah buat majlis hari raya. shhhh , tau la lambat :( ni sibuk sibuk nak pakai baju apa. malasnya -.-


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha