Bicara Bumbung
jemputan ke majlis ? jengjeng
Rabu, Julai 07, 2010 | 7:50 PTG | 6 comments
salam.
 
alalala comel nye. siapa nak jenguk husna sekarang ?


semalam kat sekolah lepas kokorikulum , mula rasa tak sedap badan. sakit kepala en mata tak macam taknak terbukak sangat. eceh menyampah. muehehe biasa lah , husna kan kalau cerita semua nak hot je. padahal takde lah teruk sangat. siap boleh je gelak gelak then buat senaman masa  ustaz suruh kat kelas.

so , trademark husna pada hari semalam kalau orang suruh buat keje ialah , aaaa sakit kepala sakit kepala. wah sangat tipikal. sampai Ad pun cakap , " eee tipu lah sakit kepala. nampak tipu. nampak macam biasa je "

aish sampai hati Ad. doa orang sakit senang dimakbulkan tau tau. kepala dah rasa sampai pusing pusing dah. sekeliling mata pun panas. ngaaa~

sampai satu tahap , nak tunggu member kat toilet pun husna kena duduk kat lantai kat luar toilet tu. cikgu F lalu boleh sempat lagi dia perli , " haa ada duit syiling tak ? ada tak ? kesian budak ni duduk nak mintak sedekah "  aiyooo cikgu F sangat comel. * tetibe

semalam pun yang sepatutnya ada tuisyen , husna skip. kesian ustaz :(

am siap ejek beramai ramai lagi , husna serak husna serak !

sampai rumah je , masuk bilik terus tido dengan baju sekolah yang tak bukak bukak. 

FINAL RESULT ; kita ponteng sekolah secara berjemaah beramai ramai yeay yeay. pagi tadi ummi kejut " nak pegi sekolah tak ? " husna jawab , " entah taktau lah ". rasa memang nak pergi tapi macam penat. husna terus sambung tido siap mimpi dah sampai sekolah ahaha. padahal bangun bangun je , eh dah sunyi dah rumah ? huwaaa~

tengah tengah tido semalam , terjaga la dalam 3 pagi kot. tengok tengok tivi terbukak. bising. ayah tengok BOLA rupanya. hahaha comel :)

kalau demam , mesti mimpi pelik pelik. macam abstrak. tak suka tak suka.

harap tak bertimbun homework :(
eh KEJAP , husna nak buat jemputan ni.

JOM RAMAI RAMAI MERIAHKAN SEKOLAH MITT AHAD NI

ada majlis anugerah cemerlang katanya. cikgu kata , kali ini kita buat besar besaran punya! jadi cikgu siap pesan jemput je jiran jiran dengan nenek sekali.

eh siapa yang nak datang kalau tak bagi alamat kan ?

Lot PTP 697 , Jalan Masjid , Taman Mawar , 81700 Pasir Gudang , Johor.
yang best , ustaz kata ada tayangan yang pasal Gaza tu. yang lagi best , sukarelawan pun ada datang. waaa nice :)
nak lagi best ? ada makanan woooo.

kehadiran amat dialu alukan. terima kasih ^^

sekolah dekat dekat dengan balai polis en balai bomba. shopping kompleks pun dekat. menara aqabah pun dekat. bank pun ada. masjed jamek lagi lah ada. ha nak ape lagi ? lengkap semua nyee.
 p/s; husna jemput siyes tau tau. bukan main main. hehehe cikgu yang suruh jemput , husna jemput la bloggers sekali.


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha