Bicara Bumbung
stalker ; korang ada atau korang yang jadi ? *cepumas
Ahad, Jun 06, 2010 | 10:29 PTG | 10 comments
salam && hello coffeemateTM


stalker tu apa eh ? haha husna pun baru tau. ada orang tuuuu ajar. kalau tak, sampai sekarang tak tahu. oh tragis. 

cis husna search stalker kat google takde. tetibe keluar web games S.T.A.L.K.E.R. game pasal stalk orang kot kot. hesh ingat nak main tapi.. takpe lah hahaha malas nak stalk orang. :P games tu nampak ganas wooo.

haha budak budak bising dah kat dapur. mintak makan. tadi makan nasi goreng 3 bekas pun tak cukup. hesh apa lah budak perot boyot ni :P
eh oh ye. yang husna tahu, stalker pada kata dasarnya stalk. eceh ecewah mengajar perkataan baru kepada budak-budak. kang tak betul pulak husna bagitau, sesat nanti kang kang.

haha dah dah. stalk ni senang cerita bagi budak bawah umur macam kita ni macam orang tuu bagitau kan kan. stalker ni macam silent follower. semua internet stuff dia pergi serbu. kadang-kadang komen kat myspace ke dia pergi baca pastu orang yang dia balas komen dia pergi add nak tau apa kaitan dengan orang tu. hahaha berbelit dah skip skip !

err senang cerita kan kan, stalker macam dia nak tau pasal orang tu lah kot. eh macam secret admirer ke ? hesh takde lah. ada ke secret admirer kat alam fantasi tiada realiti ? entahhhhh. sebena nye kan kan husna pun tak pasti sangat pasal stalker ni LALALA~ *buat muke tak bersalah

nak citer ni je,

satu malam tu, bila login satu akaun ni kan kan. eh alaahhhh senang akaun faceb@#$% *tetibe tak sanggup taip perkataan tu :P :P walaupun dah deactive tapi gatalll jugak on kejap. pastu tutup balik. bagus tak?  saje stalk kawan apa dia buat. haha sangat kejam (takdelah) pastu husna check komen gamba tau tau. dah semuaaaaa ok semuaaa husna letak gambar kucing so sedikit sebanyak terhibur lah hati serta limpa dan hempedu yang ada kat duodenum. T__T

tiba tiba, ternampak satu komen dulu dulu punya

* mane ehh tetibe tak jumpa . eh ok terjumpa satu kat mukasurat 5 lalala :P


tengok yang Mieyako tu dengan yang fara tu. ok lah citer nye camni, eh patut ke cite eh eh ?
maksud nya nama fara tu sebelum husna tutup faceb@#% tapi nama Mieyako tu nama masa husna on faceb@#$%. haa faham ke tak ni ? alahhhh tak pe lah. tak payah paham lagi di galakkkan.

masalahnya Mieyako tu sebenar nya lelaki asal letak nama fara hei tak sayang nama ke ? hesh orang macam ni pun ada ke T___T mulamula ingat dia budak sekolah rendah nama fara yang comelcomel tu. 'fara' ni selalu je kalau ada gambar kucing dia komen, tu yang rasa dia comel tu lalala. padahal ? Mieyako berjantina lelaki okeh huhuhu. 

takpe lah, tak payah cerita lagi. hesh

semalam kan semalam kan, usna ternampak cak cak adik bukak blog husna ! hahaha tekun woo dia baca setiap bait perkataan. hesh ni kira stalk blog jugak tak eh eh ? hahaha suka ni suka ni wooo lalala.

umie usna pun selalu baca blog ni ghupenya. heh heh malu kekadang sebab mengarut banyak je. dah la tak matang euw euw. tak reti sangat buat post serius. nanti macam takde idea. lainlah kalau dah tulis skrip dalam buku.

umi pernah cakap kat usna ; masa umi tengah baca blog aten, baba balik pastu baba tengok. tetibe baba cakap ,

" baca blog dia dapat tau apa yang dia rasa "

hachummm ! merah hidung lalala. terasa kecil & comel gilaaaaa :P ah malu lah.

korang, ada stalker ? ke korang yang jadi stalker ? aiyokkkkk.

p/s; tak bermaya langsung buat post ni. ape lah T_____T rasa macam tanak buat post gelakgelaka merapu lagi tapi kalau post biasa tak reti pulak. korang rasa ?


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha