Bicara Bumbung
the journey begin !
Jumaat, Jun 04, 2010 | 8:50 PTG | 4 comments
salam && hello coffeemateTM

pagi pagi dah semangat ni haa bukak lalala. eh bukan usna bukak eh eh. usna tumpang je hekeleh takmoo ngaku!

eh kejap, bosan sikit eh eh on pagi-pagi semua krohh krohh tido. *sape la tu. padahal on pagi pagi lah best. mata rasa segar dicas semula tanpa memakai bateri. oh mata sangat power.


oh ye sekolah sudah bermula cuti semester. jom jerit kuat kuat , yeay ! haha cuti merupakan satu benda yang penuh keterujaan yang melampau bagi pelajar dan juga.. err orang yang malas. tragis. sangat tragis.

heh cuti mula semalam kan kan. eh bukan, malamnya lah. eh ingat tak husna ada cakap nak ponteng tu ? haha sangat loser. sangat tak jadi ponteng. pagi pagi tetibe bangun awal gosok baju dengan begitu tersemangat. oh husna sangat cintakan sekolah. isk gelis di situ. jumaat pulak ada rombongan meminang di kolam renang , Kempas. *eh dekat dengan rumah ayah An ! sayang, husna tak mandi pun. sikit pun tak mandi. annoying woo. bayar tapi tak mandi. biasa, malas. tak biasa, tak pandai berenang. HAHA jom lah gelak T__T

semalam petang, lepas penatt woo teman mandi, balik rumah dengan 5 orang cekgu dalam satu kereta. wauu wauu terasa muda di situ ye kawan kawan. haha pelek aje orang pandang kiteorang. kesian ustzh Aisyah kena usha laki mana tah kat kereta sebelah. fact, ustzh Aisyah baru bersalin anak ketiga. eh husna tak tipu lah. haha ustzh pernah cite banyak kali life silam kat kelas. adventure woo & bestt <3 slack lagi, sampai kedai makan customer lelaki tengok macam tak pernah tengok perempuan jelita melayu terakhir duduk dalam kereta ramai-ramai. haha padahal sume dah kahwin baru je tadi cakap pasal anak masing masing u ok ok lalala.

targeto untuk cuti ini ;
nak cari gambar banyak banyak untuk tepek kat flickr
mesra sangat sangat dengan Opin yang comel <3
baca quran banyak sikit
basuh kasut *yeay dah
nak update banyak banyak lalala
oh yang ini terlist last pulak , siapkan folio KH tsktsk
buat latihan banyak banyak & menghafal fakta yang patut

hmm semalam husna habiskan cuti malam nya dengan mentertengok filem Nancy Drew yang ngaum ngaum comel gilaa walaupun blurr nya sangat banyak. cerita inggeris malam sabtu tak pernah mengkecewakan :) sangat adventure. malam tu kita enjoy dulu sebelum menempuh cuti yang ganas.

pagi ini, yeay sempat tolong umie main dengan udang dan sotong. haha selalu mana sempat nak belek makhluk Allah yang spesel ni. Tiger sangat sibuk memiaw saat husna leka mensiang sotong yang comel yang ada dakwat hitam taknak kalah dengan ink printer wakaka. peh sempat aje Tiger rompak wooo udang 2 ekor ok ! tsk sedih sape yang ajar Tiger merompak. bencibencibenci anak buah sangat keji perangai. dosa tau tau.
entri ringkas untuk pagi yang sihat. mulakan cuti anda dengan perkara berfaedah. update selalu supaya husna boleh membaca dengan tenang


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha