Bicara Bumbung
finally,
Rabu, Jun 02, 2010 | 3:59 PG | 6 comments
salam && hello coffeemateTM 


peh peh sweet oo !

alhamdulillah phew~ tadi kan tadi kan exam math paper 2 , p.i & kemahiran hidup.
yeay finally ! bye bye books ! haha ecewah sikap sangat keji.

hmm, banyak things happen sepanjang minggu exam yang bukak mata semua.
hah padan dengan nasib ah, yang hang buat arang buat ape ? cari pasal , cari penyakit.
pandai pandai lah cuci sendiri.
tapi , usna jugakk jadi mangsa T___T

well, a hikmah. kalau tak bukan sebab exam, selamanya orang ingat baik, sopan, comel , dan sebagainya.
wowww tak boleh angkat di situ. btw ; thanks ye exam winkwink.

esok ingat nak ponteng lalala. tak kira nak jugak ! doa kan usna demam seketika huhu ;P umi da janji ea lulus kan ponteng ! yeay lalala ~

jummat ni jommm serbu kolam renang kat Kempas ! haha rombongan sekolah pergi menimang eh silap meminang ;P kita mandi puas puas lalala. tapi usna malas mao mandi terasa tidak cun di situ :P 


korang ! usna rasa bebas sangat sekarang. rasa nak tarik nafas kuat kuat supaya detik ni tak berjalan. jom sape nak ikut usna terbang dengan hati yang rakus sampai langgar burung kasuawari ?


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha