Bicara Bumbung
sebelum AWAY kene buat tag dulu !
Sabtu, Mei 22, 2010 | 8:14 PG | 2 comments
salam !

thanks untuk farah && huda :)
1. 3 names in your message box.
   muna ban , muny , tiqa *eh eh macam pelek pelek pulak nama kawan saye ye ! haha kawan sape la tuu

2. Your main ringtone.
    nama ringtone tu Trace.mp bende tah. auto untuk theme Adidas. * wauu terasa cool di situ :P  

3. What you did at 12 last night?
    yang pasti , hampir-hampir nak tidur lah. ;)

4. Who was the last person you went out with? Where?
    kalau pergi tandas boleh ? haha umie pun masuk sekali. lalala oh sangat sweet tetibe

5. The colour of T-Shirt you're wearing now.
    warna koko. so ? seluar taknak tanya ? warna biru. eh eh tetiba rasa pelek kenapa pakai koko dengan biru ! hahaha saye memang cakai. grab ape je yang patut. life is simple. && malam takpayah baju tidur semua. track pun ok.

6. The last thing you did.
    macam-macam. duduk terbongkang kangkung, basuh muka, tangkap Upin yang drastik lari-lari tak ingat dunia, ym dengan bekas akak senior sekolah. * terasa wauu banyak nye keje

7. 3 of your everyday favourite items.
    alahaii lemah betul bab favourite ni. sebab terlalu banyak & selalu je bertukar. tapi ikut soalan 'everyday' , so kasut sekolah, buku kecik, pensel oren yang letak kat poket sebab taknak bagi orang pinjam. wahaha kedut, eh silap kedekut.

8. The colour of your bedroom.
    terfikir apa lah motif soalan ni. korek korek rahsia ye ? basic empat[4] sisi dinding warna warni. haha ayah yang kaler kan. peach, soft orange, soft blue, hot pink. lain lain warna ada lagi, meja warna koko, almari peach krim. haa lagi lagi ?

9. How much money in your wallet/purse now.
    EHEM, mulamula 10rm++ pastu beli hadiah comelll tinggal 20 posen woooo. so kira berapa kah nilai telah saye belanjakan. tetttt.

10. How's life?
    life is unique. life is great. satu je quote yang macam berkaitan life yang saye suka,
" discover secret of life ? just hang around "
  
11. What will you do next weekend?
      isnin selasa rabu khamis exam. taknak tanya da ready ke belum ? *haha terlebih peramah padahal takde sapa akan jawab.

12. When was the last time you see your mum
      hah sebelah je ni. nape nak cakap dengan dia ke ? oo awak salah number laah.

13. Where is she now?
       tak faham bahasa pulak. kat sebelah ni hah hah. * eh bukan saye ke yang tak reti bahasa wakaka

14. When was the last time you talk to your parents?
      bercakap atau berbual sangat subjektif. sekarang ni pun tengah berbual.

15. Who is the last person that talked with you last night?
       sebelum tido biasa cakap dengan Apin, hah tak pun Ipin, kalau bosan Opin pulak. last last Upin tak reti dok diam.

16. The last surprise you got.
      surprise ? surprise bagi saye terlalu subjektif. zuppp tetibe orang ym pun surprise jugak. takpun kene kejar Upin. hesh lagi suprise tu , surpeise jantung.

17. Last thing you borrowed from your friend.    
     soalan salah ni. kawankawan yang selaluuu pinjam barang saye tau tau ;P

18. Who is your bf/gf/husband/wife? 
    bf - Upin
    gf - Opin
    husband - Apin
    wife - Ipin

19. What do you feel rigth now?    
       sejuk. kipas vrooom wau sangat sejuk.

20. Who know your secret?      
       umie :) tapi act jaranggg kongsi rahsia. kan kan saye ni pemaluuuuu. so Yayah the diary je yang saye humban semua rahsia. lagi best simpan rahsia kat hati jee

21. They keep your secret?     
       umie mesti lah simpan. kalau Yayah lagi laaa simpan. hati ? lagiiiiii dia simpan.

22. Are you angry with someone?   
act malass nak marah. buat muka kedut je haha.

23. What do you order at Mc'D?  
       terdetik , kenapa lah soalan macam ni. nak belanja ? mcd best order eskrim. burger best Ramly. tapi saye tak suka burger T____T

24. The last time you feel so sad?    
      sedih banyak or sedih sikit ? hmm sedih sikit selalu aje. sedih banyak belum sampai masa. wahh terasa hebat di situ :P

nak ambik ? silakannnnn ok :) btw big thanks to them. mulamula memang malas pun. tapi , daripada tak update lepastu penatt je kan dorang.

--------------------------

EHEM exam next week. ready ? boleh lah kata ready. lega sikittt sebab dah backup awal-awal minggu lepas. tapi still tak cukup. apapun , taknak cakap SELAMAT DATANG EXAM. tapi nak jerit , 
CUTIIIII ! SAYE DATANG ! hiyaaaa !

haha , tak sabar tak sabar ! hmm, banyak plan tahu ? ohoiii husna , sabar sabar. strike betul betul !

cartoon typing Pictures, Images and Photos

btw ; best of LUCK buat semua. 

so ,
AWAY !

lalala ~ ^^ salam.


pendapat korang , better guna ganti nama diri aku , saye or usna ? isk dalam dilema pulak



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha