Bicara Bumbung
currently.
Ahad, Mei 30, 2010 | 11:19 PG | 0 comments




sejuk wooo. achum achumm. heh -.- gigil macam ape dah.
Harapan dari setiap insan kesenangan serta ketenangan
mengarungi hidup ini tanpa ada cubaan
sayang harapan itu tak pasti karna cobaan akan terjadi
tuk menguji sabar diri dan ketaqwaan
akankah kita tetap tegar menjalaninya dengan keikhlasan
ataukah terjerumus ke dalam keputusasaan


Katakanlah kali ini adalah miliknya Allah
yang akan kembali kepadanya kapan dan dimana saja
dan berdoalah mohon ampunan dari semua kesalahan
agar mendapat keredhoan dan pertolongan


Tashiru - kembali

lagu favourite buat masa sekarang. thanks a lot for who yang introduce nasyid ni :)
favourite sangat sebab penggunaan muzik lembut , lirik best. auuuu~

well, sangat sangat normal kan ? semua manusia tak suka masalah. 
Masalah ? shoooo !
 but life wasn't easy as your thought !


tapi, life is unique.


so the problems come.

to knock your door's heart.

heyy jangan risau. problem datang kejapppp je. tumpang lalu je tuu. nanti dea shoo pergi kat tempat lain ok ok ?
problems ! nak datang bayar dulu. haha
eh bukan problems kena bayar, kita la kena bayar.

bayar dengan ? hmm SABAR & DOA :)  
wish you all the best whatever you do ^___6


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha