Bicara Bumbung
member sekarang
Khamis, Mei 27, 2010 | 8:12 PG | 5 comments
salam && hello coffeemateTM

jujur , selama hidup 14 tahun. tak pernah kot jumpa member yang betul betul sejati. eh ohh cakap sopan sikit , sahabat sejati lah. jujur. kawan baik pernah lah.

tadika ; kawan campur dulu. lelaki pun bantai. haha takde lah. pemaluuuu je ;P sorang yang dikata bestfriend lah jugak , nama Aqil. perempuan ye. rapat memang rapat gilee. tapi kalau bergaduh je , macam apa. haha salah sikit je masammm macam tempoyak. pernah satu, akibat terlalu leka dibuai buaian tepi tadika tu , sampai tertinggal van. hesh rasaa nak kencing kat situ jugak bila dapat tau kena tinggal. sedih wooo.

tahap satu ; darjah satu, again bantai je kawan dengan lelaki. lagi lagi bila kena jadi monitor kelas. habis semua budak bising dicubit cubit kaki. haha memang kejam. tapi paling , orang pertama yang ditegur bila first day masuk , namanya Mashitah, padahal dok depan je ponnnn. dah kenal siap main sembunyi-sembunyi penselbox mak kite belikan tauuuu.

orang dok sebelah, Aina. budak chubby. ingat ingat , si budak kuat tidooo dalam kelas. mangsa pengejut adalah saye. haihhh. Aina ni kira peniru atau kata lain stalker saye jugak lah. haha kecikkecik jadi stalker eh ! bila kaler kaler je, sumee nak ikot warne ape warna apa. haha ok lah, stop dulu. cerita budak sampai 55 hari pun tak siap.

tahap dua ; masuk fasa up sikit. wuiyooo siap ada geng tu hah hah. mula kenal member member baru. tapi ok setahun jee. bila sorang je pindah, sume macam ....... NOTHING! since kelas pun tak sama. masuk tahun 5, jumpa kawan baru pulak. haa sejak tu fikiran pun dah berubah. tak lah matang. hahaha tipu jeee. tapi ehem boleh la eh eh kata pemaluuuuu. aumm aumm. mula jadi budak baik. haha tapi tak baikkkk lah sangat.cuma rasa selesa gile kawan dengan diorang. belajar same same, kongsi rahsia same same. dan paling best , batch kami ramai! tu yang hepi selalu. masuk tahun 6, we're still together. tahun tu matanggg sikiittt je haha sebab nak Upsr. tapi betul lah, zaman primary memang precious moment. siyes.

tapi...... since masuk secondary, semua.... zuppp! hilang je. semua masuk hulu sendiri. nak contact pun susah wooo. paling rapat, Taqiah kat SMIH. siyes rindu dea dengan gelak comel T_____T sekarang ; alone aje kat secondary. still , sesuai kan diri lagi.

heh heh , cuti nanti macam macam nak cerita pasal past memory. InsyaAllah semua! haha terujaa terujaa.
 p/s ; ada sesiapa nak jadi member cyber husna ? haha eh siryes ni! tengah cari member nak study sesama.

orang kata , kita nak member sejati. tapi kita ni member sejati ke ?


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha