Bicara Bumbung
facebook cool kot tapi lagi cool eskrim matkool
Khamis, Mei 20, 2010 | 7:25 PG | 4 comments
salam && hello coffeemateTM

eh eh korang, best nyaaa online malammalam ek ?

semalam punya semalam saje hantar mesej dengan cikgu lama. entah kenapa malam nak tido rasa gatalll tangan ni haa hantar mesej saje kacau dengan cikgu tu. konon wish hari guru ye adik adik. heh

" hukk terharunya.. lama tak dengar cerita "
" huhu tu laaa. nak kontek kontek tapi rasa asyikkk tak sempat je "
" anyway thanks. miss u. add la saya kat facebook. nanti letak la apa-apa kat wall "
" mizz u lagikkk. facebook ? alahaiii kte takde lah.dah delete. "

cekgu ni pernah jadi cekgu favourite gila-gila. sebab cekgu ni favourite usna jugak. ecewahh geli geli. tapi dia memang peramah. cekgu ni pernah minta ajar buat blog. alahaiiii haha rasa lawak pulak.

lagi sorang bekas cikgu pulak rasa gatallll lagi hantar mesej. sampai satu bab ;

" emm tak best. dok depan komputer. tak suka langsung. best lagi kat sana jadi guru. awak tengah buat apa tuu. depam laptop ehh. facebook la tu.. "

HAHAHA rasa nak gelak guling guling pulak. kenapa macam semua cekgu pakat ni hah hah ? nak tau usna jawab apa ?

" haha , datang la sini balek. facebook ? eh cekgu tau jugak ? takde la, saye tak main benda tuu "

rasa macam kena perli pulak kalau orang sentuh sentuh pasal facebook ni. tau laaa orang dah padam. eh eh bukan padam, cuma deactive. hehh berkat orang tuuu ajar. tapi orang tu tak ajar pulak cara nak padam. haha so setakat ni deactive je laaa. bila bila pun boleh masuk balik.

siyes malasssssssssssssssss sangat nak on facebook tu. balik balik farmville, petville, aquarium yang kene cari harta karun sembunyi sembunyi , pastu kuiz peh peh tak masuk akal langsung. eh gila la husna tak main benda ni ! hahaha memang gila pun. sekarang malas banyak sangat. internet stuff ; cukup lah only blog, flickr , email/ym. mys pun dah jaranggg. sejak delete, hidup terasa bahagia eceh eceh. rasa tak terbeban sangat dengan bende tuuuuu. kalau tak, asyik terikat jee T____T

lagi lagi sejak adik sorang ni , dah terer ok TERER main internet stuff ni hah. menyesal pulak ajar dia pergi create facebook account. HAHAHA lepastu addicted game entah mana pulak. adoiiii adikku oh adikku.

eh patriotik la dengar perkataan facebook ! wakaka eh habis lah facebbok addicted baca ni. ampunnnn ya ampunnnn. :)
wakakaka back to the point , ekceli benda ni jeee nak tunjuk lalala.


wau gerek nya ! 

macam facebook jugak, cuma Malaysia yang buat ! cool kan kan ? so aiii husna sebagai rakyat Malaysia yang tegar lagi patriotik mengajak serbu lah ramai ramai jom ke myfriends2u.com
* wau wauu tersangat nye panjang itu nama.

ehem , ekceli usna tak buat pun akaun mende alah ni. saje membuat promosi aje ahaha sangat tegar itu patriotik punya semangat. sekian ^____^

eh eh TABIK MALAYSIA !

sori laa ai tau tabik untuk myfriends2u.com aje tak reti tabik untuk piala dunia badminton yang entah apa cerita sampai baling botol sos tu wakaka.


berbunga sangat hati pastu rasa nak menjerit jerit bagai wowwww sebab anak bongsu ustaz birthday sama dengan usna. dah pulak tu, ustaz ingat lagi birthday student nya yang runcing ini. hesh ni yang buat makin sayanggggg sayanggg ni tau.take note ; anak bongsu lelaki ye. HAHA baru umur 4 tahun. nanti sambut birthday sama-sama ok budak kecik ?

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha