Bicara Bumbung
untuk diri sendiri
Isnin, April 12, 2010 | 4:10 PG | 5 comments
kadang kadang rasa nak post something yang meaningful untuk diri sendiri dan orang lain. baru ada isi. yes, like nasihat atau mutiara hikmah. sebab hidup ni perlu tazkirah. ehh kan 'agama itu nasihat' ? baru lah hidup rasa terpandu dan secara tak langsung spirit datang. yeah maybe tak semua orang. kalau dia mencari , insyaAllah :)

tapi teka apa ? aku tak reti tu. tak tak, bukan tak reti. tapi tak tau cara nak express. tak kisah lah lisan atau tangan, aku lemah. in fact, aku prefer cakap dengan diri sendiri kalau pasal spirit spirit ni. ye, dengan kata lain cakap dengan hati sendiri. haha macam takde sape nak berbual dengan kau pulak kan husna ?

jeles pulak tengok blog yang ada ciri macamtu. bila baca post diorang, rasa sejuk. kalau lagi hebat , boleh terbang tau. haha memang best ^_^

agak agak ada ke tutorial ye ? ;P
update express. homework siap awal :)

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha