Bicara Bumbung
husna tak perasaan sekarang ni
Sabtu, April 03, 2010 | 12:31 PG | 0 comments

salam & hello coffeemate TM

from ; dyana

apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
 tikam ? ish bahaya tu. mintak maaf sekali kat member tikam tu.
pastu jangan lupe cakap " ayook berdosa tau tikam orang. masuk neraka.. " ;P

6 org di hati anda ?
alaa, 6 aje ? huhu
Allah selalu di hati saye :)
umie & baba
Tiger , AIOIpin hohoho !
batch 6 Bukhari & primary

anda rasa anda comel ?
haha soalan yang tak suka ditanya. heshh siryes saye tak rasa saye comel huhu.
tapi semua ciptaan itu cantik ^__^

single or taken ?
 ohh dah lama dah kena taken.

blog yang anda suka ?
senang , blog yang suka saye
wakaka

 adakah bilik anda kemas setiap hari ?
haha mesti lah. paling kemass katil ;P meja ? jangan tanye yeh. saye banyak sangat mengulangkaji

lagu terakhir yang anda dengar ?
lagu ? heshh lamaa tak dengar lagu wakaka ;P 
lagu apa eh tadi nyanyi kat toilet tadi ? ;P

last text message ?

raihan :)

last phone call ?

orang sesat call memalam. 

taqiah from sm hidayah :)

hari terakhir anda menangis ?

minggu lepas kot eh. 

eh nape rasa lama pulak saye tak nangis ?

list lima faberet colour anda .

putih sebab bersih , hitam lambang kemas

coklat nampak natural , biru wauu simple
pink ? ha-ha comel !

website yang paling anda suka ?

flickr   ;)

orang terakhir anda ber"ym" ?

hishh mira kot tak silap ? ataupun senior DSLR yeh ?
haha kepada yang berkenaan , kalau ingat ukir lah senyuman ;p

game yang anda paling suka ?

tak main game. buat page jadi lambat ;(
prefer game mario aje lalala

adakah anda peminat MCR ?

haha tak lah. dea tu kan perasan glamour. padahal saye pun tak kenal.
haa tak glamer pun kan ?

apa perasaan anda semasa jawab tag ni ?

tak de perasaan ;P

anda rasa tag ni best ?

best ? best tapi lagi best belanja makan ;P

tag lagi 10 orang .

waiyooo ? yanade ! lalala amek lah kalau nak ;)

pesanan untuk orang yang anda tag ?
jawab dengan hati yang berperasaan :)

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha