Bicara Bumbung
opah penattttt. panadol ?
Jumaat, April 30, 2010 | 7:09 PG | 11 comments
oke opah nak cepat ni. opah sibuk. hahaha opah sangat bergaya :p
pertama nya ; kalau nak tengok gambar cucu opah yang tak terbelah bahagi tanpa edit , wow sangat live. siilaaa jangan malu pergi ke (sini) opah sangat bergaya sanggup buat flickr untuk mereka

rasa nya la kot tak banyak sangat gambar kat situ. tapi mengertilah bahawa opah sangat busy okeh. sila pahamm nenek yang berjaya memang begini. tapi jangan gigit ataupun marah kalau gambar tidak memuaskan. opah sangat in rush. nak tau personaliti mereka ? tolong. lain kali aje yeh. haha ye opah memang kejam.
opah penat.

esok , 1 Mei 2010. ok dah mula bukan yang menakutkan. bulan Mei adalah bukan yang seram lagi busy. along 4 weeks , opah's schedule are very tight. haha *broken broken

betul , opah busy ni. doakan opah dunia dan akhirat yeh. again , opah tak dapat berdiri dengan betul. sememangnya jiwa opah sedang berimaginasi. siyes , lately suka cakap sendiri T______T takutttt
umi kata ; umur macam ni , someone still searching for her its own identity. yeah absolutely :)

phewww update yang express. hot hot ~

eh till then assalamualaikum ^__^

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha