Bicara Bumbung
gadis berbaju pink wakaka ;P
Jumaat, April 09, 2010 | 5:28 PG | 3 comments
salam && hello coffeemate TM !

Jangan lihat apa yang telah kamu usahakan, tetapi lihatlah apa yang belum kamu selesaikan

alhamdulillah. lega ! tu je yang mampu ucap untuk sekarang :) yeay dah lepas akhirnya perkara paling mendebar of the week. alah bak kata nenek burung tua , mandi tak kenyang | makan tak lena tuu

tiga subjek untuk hari jumaat edisi 9 April macam habuk. Sains , ustazah masuk tapi belajar pun. tengok kelas yang macam kerepek *sebab ramai skip kelas nak practise choral & koir* , huh belajar dah takde nikmat tahu ? yeah tak senikmat susu Dutch Lady. tapi kiteorang discuss pasal nak lawa kan kelas. wakaka dah bulan empat baru nak fikir yeh ? memang. batch kami memang malas T__T malas keluar duit HAHA ;p

start rehat , mula sibukkan diri konon ye KONON nak hafal karangan tu nanti boleh menang :P chess gelis aje. lepas rehat , subjek Pendidikan Islam pun berlangsung. aishoo sepanjang kelas , rasa perut senak ajeee. pastu macam tak semangat T__T apelah. dada bergetar gitu lalala. bila masuk aje subjek Bahasa Malaysia , lagi lah. menggigil semacam. sampai Ad tegur ,

     " usna nape ni ? selalu awak semangat je dalam kelas "
     
terharu betul. hari ni , Ad paling semangat support ape semua. kelu pulak rasa nak balas ^_^ 

" husna , semangat husna ! semangat ! husna boleh husna boleh ! kite doakan awak ! nanti tulis jangan lupa bayang kan muka kita !"
ha-ha SEMANGAT . kalimah yang selalu usna guna kat sekolah. tengok orang lain macam miang eh silap murung-murung , usna jerit SEMANGAT SEMANGAT ! haha kenangan betul :)

&& Farah , thanks juge. tengah kelam kabut practise lah konon ye KONON , dea datang. hulur tangan

         " good luck husna :) "
gahhh ! T____T && thanks jugak buat semua batch form 2 yang sentiasa bagi semangat serta dorongan kepasa husna *ecewah kalau tak menang , oo please please jangan gigit ok ?

habis je subjek terakhir , member-member semua pergi luar. beli barang kelas. husna sorang-sorang aje practise hafal sume. berdebar tahu ? haish siap bawak sabun lagi tau nak cuci muka wakaka konon ye KONON nak freshkan muka lepas penat bekerja ;P lepastu kelam kabut salin baju ohh pink. lari-lari abes naik atas asrama nak tumpang seterika baju haha .haish habis keayuan aii tahu ? peluh macam mandi ;P

maka , TADAAA ~


HAHAHA wahh wahh ayu betul che husna ? oke lupakan. siryes malas mau snap gambar sebab aii tak cantek :) ok siryes agak bengang sebab usna sesorang sesat pakai baju pink PPI tu. auww gadis manakah itu ? ;P and again , thanks untuk kakak-kakak senior bagi semangat ohh sayang kakak ! 

nanti tulis mula dengan Bismillahirrahmanirrahim tau :)
kalimah yang sejuk ^__^ mulamula ustazah Farah janji nak pergi pukul 2:30 , tapi usna siap 2:10. haha laa ingat dah lewat ! apa laah so decide nak beli roti kat kantin sebab dari tadi perut kosong pastu air botol tak luak langsung heh =.='  ustaz ghazali pun dah hafal usna peminat tegar roti haha ;P

     '' usna memang tak makan nasi ke ? "

wakakak konon cover la makan kat rumah aje. chess hakikatnya , kat rumah tu haa makan nasi pelahap bebenoo ;P terasa gahh kejap petang tu , rasa macam artis bintang popular pun ada. ohh gelis aje. bila ustazah sampai , dengan gahh usna akan naik kereta bersama dea. dapat seat depan lagi tau hahaha *perlu ke bangga ? ;P  thankss akak memberi lambaian terakhir mu !


nak masuk kereta merah tu je, senior lelaki yang boleh kira abang la kot kerumun kereta. takk jangan salah anggap. diorang peminat ustazah farah ok :) hahaha

" nape ni ustazah ? "
" ishh ustazah tak baik tau bawak lari anak orang ." " ustazah kalau nak bawak dea kena bagi izin saye dulu "
chess berani malukan usna yeh Y_Y tapi memang , diorang senior yang nakal tapi baik. ustazah yang kata ^_^ btw ; thanks juge bagi semangat terakhir senior !

ustazah farah memang peramah. ha-ha macam muda aje dengan dea ;P ok saat terahir dah tiba dah. husna boleh husna boleh ! balik tu kan dapat mesej from Ad ;

Husna !! Gud luck !! Semangat !! Husna boleh !! Husna chaiyok !! Idop Husna !! Ingat kucing !! Hdup kucing !! Momoko !! Maruku !! Malunu !! Tiger dll .., k !!!
hahahahaha *boleh gelak jom* siryes terharu T_T amboi chomel aje nama Malunu ye ? wakaka ;P

 tak sabar esok ~ mau ketemu Asmaa dong. esok jugak dapat keputusan. takutttt
nape macam panjang pulak entri ni ? ingat nak buat pendek. ooo sila maklum , usna tak reti nak berhenti

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha