Bicara Bumbung
belog dah tua ! ;P eh selamat hari jadi
Ahad, April 11, 2010 | 12:11 PG | 7 comments



salam && hello coffeemate TM !

sempena besday yang melanda so takde lah quotes * haha bole ke camtu ;P    
Otter Birthday by *Slinkers on deviantART

besday boy untuk hari ini 11 April 2010. auwww kamu dah besaa la boboy ku. jangan nakal-nakal ok ? sekarang dah takyah pakai lampin pastu jangan nyonyot lagi ! faham ? ohh husna ibu yang kejam. tak patut tak patut.

eh jomlah celebrate.



Sengir-chuka hap-nida
Sengir-chuka hap-nida

iigu eseo oji-easeo
je il sarang-hapnida
koppo dadeo gok-ke
bey o dadeo bal-kke
saja-boda yonga ma-hage
happy birthday to you
Sengir-chuka hap-nida
Sengir-chuka hap-nida
kko-tta unnae chin-guya
gul gogit kke sa-ra-yo 
credit to ; i. hazwani ;)

moga cepat besar jangan susah kan ibu lagi. moga jadi anak yang baik. moga jugee jadi anak yang cepat matang. susah tau mak besar kan boboy ? mak search macam macam makanan berupa kod untuk mewarnai dunia boboy. haihh bila pulak boboy nak dapat adek eh ? *upss haha ;P

ini mama boboy. saya sayang mama. mama saya tak pandai masak lalala

dah dah HAPPY BIRTHDAY BOBOY ~ :)

boboy nak buat ucapan tak ? " nak nak ! "

" terima kasih mama sebab lahirkan boboy. tapi boboy tak caye lah mama ni mama boboy. mama, gitau lah mama sebenar boboy ! "
ehh ape kah ? alamakk alamakk boboy dah tahuu. habiss habisss.

X-X-X-X-X-X

masuk hari ni jugak Apin Ipin Opin Upin dah sebulan ! weee

hah ni anak mama jugak. tapi lain ayah tau haha. jadi boboy dah ada adik ! :) :)

haha yeay ! boboy dah bertukar warna lah ;) 

Label: ,



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha