Bicara Bumbung
bagaikan puteri yang macam tak puteri *haa gitu lah
Sabtu, April 10, 2010 | 8:36 PG | 4 comments
salam & hello coffeemate TM !  

Success has a simple formula: do your best, and people may like it. 

tak tau lah nak letak ke tak. ish malu lah T__T
















ini laa budak baju pink yang tak bape pink tuu wakaka
ohh gelis sangat bergaya begitu. terang lagi bersuluh tak reti bergaya lah kau ni husna.

hari ni , dalam lebih kurang 8 pagi gitu kena pergi SMKA Johor Jaya. untuk hari Puteri tu lah. yaa hari puteri peringkat daerah la gitu. kami bagaikan puteri yeh ? whoaa :p 

haha first thing yang buat usna tak lupa kat situ kan. ada time tu bila keluar je toilet nak langkah kaki turun tangga untuk berapa tapak tetiba . BUPP !aiyoo salah kan kain salah kan kain ! macamane lah aii boleh jatuh oit oit ? bengang-malu-segan-auww auww oke. usna bangun selamba je senyum dan jalan. settle lalala.
husna husna , clumsy nya kau.

lepastu bagi SEMANGAT dekat budak koir. " SEMANGAT SEMANGAT ! " " BUAT BETUL-BETUL ! "   " ALL THE BEST ! " " SUARA KUAT ! " 
see ? hari nie usna pulak yang semangat lebih. ha-ha yeaa SEMANGAT ^_^

lepas tu , teman kan Wa pergi surau. dea ada tilawah dekat sana. kiranya usna datang hari ni untuk bagi support sambil tolong pape yang patut. Wa memang berbakat. usna tau dea boleh menang. and guess what ? alhamdulillah Wa dapat naib johan. yeah bangga dengan dea :)

tadaaa ~ teka lah teka lah usna dapat price ape hakhak ;P cingcing
apa yang boleh usna kata , alhamdulillah :)
hint & klu ? haaa korang tengok tulisan usna dalam blog rasa nya boleh nombor berapa ? wakaak oh gelis gelis. teka dalam 1-5 aje sebab hadiah dari 1-5 ^__^

entri bosan antara benua T__T esok besday something. tunggu je lah pape yang patut esok haha. 

overall ; bangga & tahniah dengan sekolah sendiri. yeahh SMIT boleh ! :D


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha