Bicara Bumbung
ringkasan minggu ini :D
Sabtu, Mac 13, 2010 | 6:56 PG | 4 comments
salam && helllo coffeemate TM


*pandang* ehh ? senyum pulak dia. pemalu rupanya. comel :) 
" kenapa farah senyum ? "
" husna , dia asyik tengok awak je la. "
err (?)

ishh ada ke orang BESAR minat orang KECIK ? personally rasa agak annoying lah. =.=" tambah tambah kalau dah berumah tangga tu kan ? takpe husna , don't take it serious ok ? tu semua mainan je lah



kawan , terima kasih atas memori tu tau :) appreciate it. ^^ bila fikir balik , saye rasa awak semakin manis. kenape ye ? hehe tak sangka awak akan kejar saye hampir setengah aras. penatttt tapi ada seronok di situ. sungguh. :) sakitt tapi bahagia. nak lagi boleh ? haha



oh yeah. Sabtu eh hari nie lah Kemuncak Sukan. ohh penat tapi best :) seminggu nie minggu yang busy & penat tahu ? phone pun merata. haha malass betul nak tengok. sesak dada tanya selera lalala ~ :P
hari nie banyakkk jumpa kawan lama. tak kira lelaki & perempuan. wahh wahh terbeliak mata. alahaiii nostalgia laa ! ehemm ehem :P xD asmaa , gembira jumpa awak ~

yang banyak kenangan yang perlu di simpan , yang banyak memori akan dititip untuk esok. 

husna , dia bukan nya sukaa kamera bawak pergi sekolah. hahaha jadi ? sorry gambar ehsan devianart aje. :P  kalau boleh dia nak memori itu simpan di sini , bukan nya gambar ^^



umie umie , nape aten tak kuat lari ehh ?
emm, dah family kita *wahh family kita haha :P* bukan ahli sukan , kita ahli fikir. hehe
errr ..

ahli fikir ? kee ahli fiqir ? oh oh jom lah angguk geleng untuk ahli fiqir. dusssss

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha