Bicara Bumbung
miss them
Ahad, Mac 07, 2010 | 5:34 PG | 0 comments

tengah aku iron baju , tergerak hati nak check phone. ehh (?) ada misscall. daripada siapa aku tak tau lah :) takpe takpe , aku sambung sterika baju. and and a few seconds , phone tu menjerit . eh eh tak menjerit cuma berkelip aje. silent lah haha


matamu mencerminkan rindu by ~KuKuBesi on deviantART

ohh dari 121. ada voicemail lah tu :)

      " anda ada satu pesanan yang belum didengar ; "

 assalamualaikum husna . err nie taqiah. errr esok kite ujian minta awak doakan kite ye. err & kite dah tau awak ada jumpa arwa & cerita semua benda hihi ^^ blablabla

rasa sebak sangat. aku dapat dengar getaran tu maha hebat. rasa nak mengalir airmata macam iklan anmum yang anak dia main piano tu haha. :) apa pun terima kasih tau :) rasa mneyesall sangat tak angkat tadi. bila call  balik , laaa public SMIH rupa nya :)

Taqiah , all the best tau :) sayangg awak !

http://grapesnasyid.multiply.com/music/item/144 untuk korang batch 6 Bukhari 2008 SRIT selamanya :)
______________________________________________

9:45 p.m ada panggilan masuk. Taqiah !


malam tu gelak macam murah sangat bertandang. terima kasih :)

status ; rasa rindu dekat batch SRIT 2008. :')

Taqiah dekat SMIH. :) sepupu kakak kepada Puteri pun dekat SMIH. Cik Mai pulak dekat SRIH. dusss adik pun dekat SRIH ? tak boleh jadiiii. duludulu ayah pernah offer ke SMIH tp ummie cepatcepat tolak. taknak berjauhan kata nya :)



Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha