Bicara Bumbung
minggu keempat Mac :D
Ahad, Mac 28, 2010 | 1:13 PG | 10 comments
salam && hello coffeemate TM


sekarang ; terdengar dialog-dialog comel Upin Ipin. warghh kali ni spesel punya. sebab dorang bela kucing. wahh wah ! Apin nama nya ekeke. terus ingat PLBS bahasa melayu semalam. alahaiii cekgu Suzana.
sekarang juga ; Tiger macam tak sihat sangat. muram aje * hoho masalahnya ada ke kucing happy senyum memanjang ? :P* tapi suka tengok bekas mickey mouse dea liciiinn dea habiskan susu yang usna buat tadi. gahh dea macam manja pulak haish :) Apin, Ipin , Opin , Upin pulak sekarang dalam sesi penyesuaian dengan suasana baru. hoho diorang dah bukak mata. sukasuka ! tapi keje dorang asyik tido aje haishooo sape lah tuan dea ? :P nak main cakk bum bum pun boring T__T heh

Sometimes you feel so weak and barely to stand up. You cry your whole days and nights. Seemingly you just dont realise that you also need strength to cry that hard no-matter what.
terima kasih & thanks untuk quotes ni yeh. quotes ni usna simpan dah bersama kawan-kawan quotes yang lain haha. ish cepat sape nak tambah kan lagi kawan quotes ni sumbang aje quotes ok ? *lalala

BELAKANG FLASH * 
last week ; di Putrajaya.

kereta putih baba sekarang menari di lebuh raya *haha personifikasi nya gaya bahasa :P* , tiba-tiba kan terlalu kat sini dan ternampak ini lah.


tiba tiba terdengar kalimah ni. 
" nanti besar aten masuk sini tau. jadi belajar rajin-rajin "

gahhh lulur hati dah ni haa. besar masuk USIM ? whoaa terasa gahh di situ. baba kata usim besar. ish besar cemana ntah la. muzim kot ? wakakaka. err japp tapii tapiii teringin jugak pergi Jordan , Universiti Yarmouk. whoaa ! ish kat sana full arabic pulak tau. takut usna blurr kang kat sana huahua :P tak pun kat Mesir ? ngaa ramai senior sekolah pergi Mesir. ishh UK ? hehe salji !~ dah ada ustaz pergi sana. ehh kalau Indonesia ? boleh jumpa Fahri lalala. ahaha tapi Malaysia is the best bagi usna. sebab negaraku syurgaku kan ? lagipun anak dara bahaya jauh-jauh. kang kena culik kang. * ok perli diri sendiri. tak perli orang lain pun :P*

-------------------

semalam check BMI. hahaha saje gatal check sebab risauu betul berat men********** wakaka. T____T usna semangatt betul check tinggi & berat bagai guna pembaris pastu tape tu haa. last last dapat 17. tapi tak tau la 26 ? ada kekeliruan di situ. risauuuu betol ! haih

--------------------
sekarang rasa sensitif sangat lah. haihh rasa air mata murah sangat. aishoo sape nak beli ? untung siket ni haaa :P sekarang rasa nak tumbang kejap. nak tido lama-lama pastu nak bisik dengan sesuatu. gahhh !

tadaaaa ~

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha