Bicara Bumbung
kenangan bersama DIA
Isnin, Mac 15, 2010 | 8:50 PTG | 4 comments
salam && hello coffeemate TM

seekor ibu yang sukaa berangan. perasaan MUDA la tuh :D
husna's fruitheart *

heii malam nie tetiba tergerak hati serta limpa tak lupa sendi-sendi nak bercerita pasal my fruitheart.
alala jadi sila maklum karangan ini di bawah tajuk my fruitheart :P even dea betina pun my fruitheart versi betina jugakk ! *ayat menegas* harr harr apekah ? *abaikan* pengakuan : orang yang kenal husna pasti kenal kucing. wakaka :P di mana kucing di situ lah husna. wahh wahh begitu ? usna pun taktau lah macamane orang tau T__T sikit pun usna tak bagitau usna minat kucing. haha ecece ye la kot. sampai prof pic pun guna gamba kucing :P alasan utama malass tepek gamba di khalayak ramai. huhu husna nie pemalu auwww ;) ok *berterus terang* usna sukaa tuttttttt dari form 1 ! *lega* sebab masa primary usna tak kenal diorang lagi.

heh kenangan. ahhh *terbang* masuk secondary school , usna dah ada label. =.=" label meow meow 
HAHAHA kan ade jajan meow meow. *gelak tetiba* takpe lah kelak jadi kenangan :) masa tu subjek IT dalam lab , usna dah siap kerja. hehe usna bukak website kucing senyap-senyap. wakaka okayy shhh illegal kan ? T__T tengah syok menatap matamu haiwan , classmates belakang perli + gelak. ohh diam lah. cepat cepat usna shut window sekarangg jugak ! lalala *perangai agak jahat

ehh tau tak ada sekor kucing putih oren dekat kantin sekolah sukaa sangat landing manja + gatal. hehh menyampah euww euww. apa motif dea heh ? ngadengade ! masalah nya ada kaitan ke KEHKEH :p ada lagi sekor tu kucing putih perut besoo gila macam mengandung 15 ekor. *kejam*

fuhh wah wah pendahuluan panjang bebenooo. jadi berapa markah nie hahh ?

pagi RAYA 2009. T___T sobs dea macam patah hati kan ?

dengan rendah hati lagi tawaddu', hehe memperkenal kan ini lah kucing kesayangan husna. wahh wahh :P nama nya Tiger.
hehe baba yang bagi nama. kami tak kesah. usna start bela dea malam lepas amek result UPSR. hoho kira hadiah la nie kehkeh. ac sebelum tu baba memang cadang nak bela kucing tp kucing memahal tu, heii tak kuasa lah kucing yang banyak songeh nak mandi kalau boleh 2jam sekali. huh konon ye KONON usna sekor kucing , uma (adek) sekor kucing. dalam otak dah fikir nak lawann sape kucing yang gemok & mengandung dulu ! harhar perangai keji. tak tau la tetiba baba baek hati nak bela kucing. selalu nya agakk takut nak bela. hehe :)

kami sayanggg sangat Tiger. kalau kira-kira guna kalkulator takde bateri, hampir setahun jugak lah kiteorang bela Tiger kan ? wuwuwu nie dah sayanggg sangat dah nie. bagaii adek ketiga usna *sigh* kami menatang lemak nya bagai menatang frieskies dalam balang. huh baba sendiri cakap Tiger nie hensem ! haha hensem woo. wewitt credit kepada pembersih bulu tak berbayar setiap 3 bulan.*ade kaitan ?

nie gambar pertama dea kiteorang snap. kuruss je kan ? face pun nampak tak mesra agi haish



dah la sesikit jee tak boleh banyakbanyak ! *kedenggg* :P kat taman perumahan kami , usna tau ada 2 ekor kucing jantan yang selalu mai rumah. wahh pandai sungguh diorang merancang strategi meminang ye hehh. kiteorang bantai je la ehh bagi nama Kuning && Kelabu.


contoh yang sangattt tak baik. =.="

Kelabu manja lagi berbudi bahasa. tapi tapi haish sekali dea bodek teruss cair tau kehkeh. kalau usna nak bagi makan kurr kurr nanti dea menyobok sondol orang nak makanan jugakk ! heii dalam hati rasa geram wuu sape la tuan dia nie hahaha :P


berbeza dengan Kuning. Kuning pemalu gilaa ! nak dekat sikit je , nanti dea lari heh heh. tapi nakal jugakk. haha dia selamba jee masuk rumah senyap-senyap tak bagi salam. haishh ada daa punya kucing.

RASANYA diorang nie tak pernah gaduh kot. 

haha nak cerita ke tak ehh bukti ? wakaka satu malam tu bilaa bukak je pintu rumah , Kuning , Kelabu && Tiger sedang menghadap-hadap. errr jangan lah tanya diorang buat apa. maluuu usna nak jawab nanti, lagipun budak kecik tak boleh tau ! *penegasan* wahh open-minded betul haiwan-haiwan ini. kalau lah manusia begitu. erkkk (?) :P :P *abaikan*


HEHEHE *gelak jin hijau* setelah berusaha && bertawakkal && bersabar , AKHIR NYAAA...

bersambung ........
jangan pepandai teka ehh sambungannya ! wakaka *jahat* :P

duhhh homework langsungg takde. tapi cause notebook Sejarah hilang , terpaksa salin balik T________T takpe lah ada hikmah kan kan ? nasib baik air mata malu nak keluar. kalau takkk ...

Label: , , ,



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha