Bicara Bumbung
kenangan bersama DIA part 4
Jumaat, Mac 19, 2010 | 1:14 PG | 16 comments
salam && hello coffee TM

part 1 , part 2, part 3
link yang buat usna nak tersenyum panjang aje :) 

wah wah terkedu kejap ! :P dah sampai part 4. bermakna hampir penghujung lah kot. tapi tak tau lah tengok jugak habis cepatt atau takk ^_^

usna tau ramai kot *eceh macam ramaii sangat je * yang nak tau story sebenar pasal little M tu. tapii tapii tak payah boleh kan ? sebabb ishh nanti macam mengumpat kang ada yang kecik hati. aishh dah dahh skipp ! hoho

sebelum tu ;

sukaa auw gambar nie. nampak sweet gitu kan ? harr harr
* edit gambar nie, rasa terbang kat awan kejap *
nak wat trademark special kejap
Husna && Mieyako selamanya lah ! <3
duss memang sweet bila teringat balik. dah dah husna ! tak baik layan perasaan ! :D

ok ok lepas peristiwa tu, rasa rumah agak sunyi. cuma kami bela Tiger lagi. :) cuma entah laa mungkin Tiger anggap anak-anak dea dah besoo untuk lalui hidup di luar. yeaa gitu lah kot. tak masa dorang baby TERlalu caring sampai ingat kiteorang nak culik agaknya heh.

masuk hari ni dah masuk 2 bulan la kot kami tanpa mereka. yeaa tak lama pun tapi tiba-tiba , kami dapat kejutan ! *hoho stroke abess pembaca tetibe* :P

....
..........
.....
........
........
........
......
............
......
.......
......
......
........
..........
.......
........
..........
........
.......
.......
.....
.......
........
........
........
........
.........
......
..........
.......
.........
.......
.......
......
........
.
.......
......
walaupun begini , usna tetap tak lupa Little M !

.......
.....
.....
......
.....
.........
......
...... 
*heii penat lah enter titik banyak kali !*
.....
....
........
...
........
.....
.....
.....
.....
......
...
......
.....
........
......
.......
.....
.......
......
......
.......
...........
........
..........
.......
.....

BUMM LALALA !

pom pom !!

Tiger beranak lagi alhamdulillah ! hehe
* stroke tak ? :p *

nampak ? 4 ekor kawan kawan. hihi baru usna tau hikmah tu Allah bagi tak kira lambat atau cepat. bergantung hambanya sabar atau tidak ^^

psttt ; usna baru terkedek-kedek lah buat diari dorang hoho. hari first tak mo buat. yeah :P

Dorang lahir 11 Mac 2010 ! hihi yup baru je minggu lepas. ingat tak masa senior senior kita debar menggila ambil result SPM ? wahh bijak yeh Tiger beranak ada time-time tertentu. tahun lepas , beranak masa raya ekeke :P huh sampai hari ini 19 Mac kiteorang tak letak nama hoho. kenapa yeh ? mungkin keexcitedan hilang kot ? wakaka tipu je lebih :P dah buntu la maybe ^^ agak-agak korang ada cadangan ?
Uma kata ; hishh kita ikut je la macam dulu ada M kat depan ! haa macam nie , Mizuko , Mimiko , Mishako , Misako. *berbelit lidah*
Aten kata ; ish susah la nama macam pelik tu. dulu ok je T__T *dah la usna cepat lupa haha* nanti orang yang dengar pun boleh tak lalu makan tahu ?
macam ni kan best Opin, Ipin, Apin, Upin. hakhak senang cite. settleeeee. 
hohoho apa salah kan buat style baru ? baru nampak lain siket ! haha takkan jepun aje. orang Jepun pun malu auww kita amek nama dea heh -.-'

kuang gulee kan kawan-kawan ? Tiger suruh usna tules diari dea lawa-lawa pastu kene sebijikk dengan tulisan dea hehh gelis aje. dea pulak tidoo aje rawrrr naseb baek ada keropok sebelah tu tauu ahaha :P

yeaa ini dia diari nya hoho :)

rasa ada perubahan tak dalam writing tiger ? yeah dea dah mengikuti kelas bahasa melayu mungkin :)
ataupun dea study buku karangan usna harr harr ye tak ? :P

sebenar nya banyakkk lah jugak usna snap gelagat pic dorang. tapi takde yg lawaa pun so usna tepek sume ye ? haha tolong jangan percaya semua gambar. 

cuma usna tak edit je lah. heii manyak rajin nak edit satu-satu ? :P
ehh kejap ehh. terserempak dengan gambar lama lah


okay dah cuma rindu aje hussss.

BUM BUM TUTT TUTT ! :p


suka sangat harr harr ! muka suci seorang ibu tu tau ^_^

tamakkk ! :P * gambar agaak tak senonoh. sape perasan tolong diam ! wahaha *

and the real is ;
ketuk ketuk 1234 ~ tanya selera. SALE SALE ! 

1 & 2 macam kembar. shape corak ikut umie nya. :)
3 & 4 pun macam kembar ! hoho macam Momoko kan ? tapi tapi ada sedikit beza antara kedua nya. try spot lalala
Tiger sungguh kejam ! ngadengade betul orang bagi cage dea gi pindah atas katil !
* ulang ATAS katil ye kawan kawan miahaha *
wahh wahh mewah hidup ye ? -.-'
sedih T______T *duit cage duit cage !*

tengok ini ? huhu beraerobik pulak ye ? warghh geram ! macam besoo je katil itu :P
tau la badan korang kecikk kan tsktsk

tapi takpe lah maksud nya Tiger sayang mereka ! ^_^

naluri Tiger terserlah. terharu sangat. mcm filem kuchi hotahe pulak :P

auwww auww ~ ^_^

tskk dalam dilema memilih nama anak. hishh naseb baek kucing takde surat beranak. kalau tak , dah lama kene saman woo. terbang terbang duit ~ =.+'

hihi SAYANG JUGAKK UPIN IPIN KU !  alhamdulillah :)

akan datang ? tak tau lah cemana huhu. minta dipermudah kan segala nya. ameen 
status buat sekarang ; sekarang makin sayanggg sangat dengan Tiger & family. kami pernah tidur sebantal, mandi seshower, duduk sesebelah, jalan-jalan sekereta & sebasikal, ngeow senyaring & bersihkan o'ek o'ek tiger *haha shh !* :P


dengan Tiger, buat hidup rasa  bahagiaa sangat. macam ada teman kongsi rahsia hoho. pernah dulu, usna menangis dalam bilik sorang-sorang dia tengok je muka macam kesian. alolo mana mungkin lupa ! :) :)

wah wah melebih ye benoo sayang usna pada Tiger ye. patut la usna tak berpasang-pasangan sampai sekarang wakaka *motif?* :P kalau orang tanye ' ada pakwe tak ? ' hahaha sila terima jawapan daku ini 
' hah ada ada sekor + 4 ekor. bunyi meow-meow aje' hoho amekk awak sila terkedu. lalala ada husna kesah ? itu boleh jadi identiti & pendinding diri tau heh.

akhir ; HUSNA SAYANG TIGER'S FAMILY !
wah berperasaan yang sungguh tak normal -.-' :P kalau Tiger terbaca nie habess la skrin komputer di cium sium pastu nanti mesti terberanak 8 sekali zuppp ! hoho

akhirnya; SIAP akhirnya alhamdulillah siri rancangan kenangan bersama DIA yang ditulis oleh cheHusna & diterbitkan oleh cerita kedai kopi wiwittt  *tangan rasa terketar + sejuk heh*

DUMM LALALA ! PREKKK ! *bunyi rancangan tamat* SEKIAN ^_^

hihi *tetibe ada belon-belon jatuh pastu ada klingkling pastu ada bunyi mercun tetibe*
WHOAAA.
tiba tiba, kelibat 5 makhluk datang dengan penuh gaya & siap catwalk lagi naik ke pentas.
*heii apa merepek nie ? skipp skipp cepatt ! malu tetibe*

terima kasih sangat hehe ^^ saye terharu saye & keluarga saye tersiar di blog. rasa gahh di situ ye ? terima kasih kepada penulis cheHusna yang sudi menerajui hidup kami *wakaka :P*

dah la tu husna oiiiiii. bye lalala

esok, Sabtu nak ke Putrajaya lah ! byebye nak tengok hot air balloon festival wiwiwi. jomm pergi ! harr harrr. sape yg pergi mari beramah mesra ye ? ohh gelis aje.
last ;

muass muass <3

toodles & salam ^_^

Label: , , ,



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha