Bicara Bumbung
kenangan bersama DIA part 2
Rabu, Mac 17, 2010 | 2:18 PG | 8 comments
salam && hello coffeemateTM !

sambungan kenangan bersama DIA

HEHEHE *gelak jin hijau* setelah berusaha && bertawakkal && bersabar , AKHIR NYAAA...

eh betul nak tau sambungan nya ? wakaka suspen wiii.

*ulang* setelah berusaha & bertawakkal & bersabar , AKHIRNYAAAA Tiger bersalin jua ! kehkeh sila maklum ye takde mengandung ! har harr pelik aje kan ? bukan tak mengandung kiteorang je yang tak tau dea mengandung. hahaha maklum lah kan pertama kali tengok kucing lah agaknya :P

gambar dea gemok masa mengandung takde terpadam oke ulang TERpadam ye :D

dah nama nya tak tau dea mengandung kiteorang bantai je fikir dea gemok
harr harr ape punya tuan daa :P bestt aje ejek-ejek dea haha gemok , buntal , buncit lalala. yang geram dea tak kesah pon ishhhh. lagii lagii ada cadangan nak ejek apa lagi ? kehkeh :P

tadaaaa ! Tiger bersalin 25 September 2009 BERSAMAAN dengan 6 Syawal. Tiger bersalin kira-kira senja dah dekat semak belakang rumah. mula-mula dea mengiow lain macamm gerun jugak ape lah buang tebiat mengiow macam nak mengurat kucing jantan aje hoho :P tapi raya 2009 memang superb best sebab usna dapat baby baru yang spesies tak dikenali *wah wah begitu kejam ye.



suka sangat gambar nie auww auww.

&& tiger tak mendapat layanan sepatut nya wuwuwu. tu lah sape suruh tak bersalin kat hospital mewah tau ! haha kat rumah takde ubat , katil , selimut sume tu laa untuk Tiger. :P tempat tinggal pun dekat laci dekat bilik je miahaha ! kalau dengar memang lawak tapi itu lah hakikat nya. :P mula mula kiteorang letak kat dalam kotak tapi Tiger kata tak elegan & eksklusif katanya hamboi hamboiii hempuk baru tahu. heishh walaupun kiteorang buat buat tak dengar Tiger berusaha supaya hak anak-anak nya terpelihara dengan suci. hehh

jadi dengan bijak sangat la tu ,Tiger pergi pindahkan anak-anak dea dalam laci wakaka. sangat maju yeh ?






haa kan kan ? laci tu warna pic tu haa HAHA


Momoko , Mieyako , Maruko kami bagi nama lalala * abaikan nama pelek tu
hehh Momoko warna koko. nie usna cop dulu ! hehe warna favourite pulak tu aiii. Momoko nie anak tengah. Maruko & Mieyako kiteorang tak tau kehkeh. sampai skarang bergaduh pasal mende nie.


" heishhh Maruko first laa ! Mieyako last ! aa nampak tu Mieyako manja !


nie diary Tiger. usna senyap-senyap amek jap. lawa kan writing Tiger ? hehh ZOOM cepat ! *recommended*
 
sebenar nya ada mukasurat belakang tapi tak sempat snap. Tiger ternampak pastu dea amek laa dea marah tau haha* dah la tu husna oiii* eh kejap usna terjumpa lah diary tu kehkeh. dea sembunyikan rupa nya. :) diary tu elok lagi tau. cermat Tiger simpan hoho.


harap faham lah ye bahasa kucing nie miahaha. nampak nya Tiger ada bakat tak ye menulis dalam blog ? wahh jatuh jugak traffik cerita kedai kopi :p



heh kenangan di laci lalala.

lepastu kami bertekad .... KAMI BELI CAGE !

wah sangat maju yeh ? haha :P
see ? hak mereka telah terpelihara yeay ! :P


Mamimo family ~

teka mana satu Maruko ? hehe

jadi , ini rumah saya ! hohhoo

bestt kan ? bestt kan ? macam mainan logo pulak :P kiteorang tuan dea yang semangat HAHA. terujaa wiwittt nampak tu siap ada rumah mainan dalam tu. mainan barbie masa kecik-kecik daaaa .






tapi , tu cerita dulu :)



apekah ???


yeayyyy ! BERSAMBUNG ......




wakaka.
sila redha perjalanan hidup kan panjang ? :)
akan datang , berkenalan dengan Maruko , Momoko && Mieyako insyaAllah.
teka sape kah bapa kepada Maruko & Momoko && Mieyako. cepatttt kalau menang bagi dua singget. haha aaa lambat :P 

Label: , , , ,



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha