Bicara Bumbung
hutang tag & award !
Jumaat, Mac 26, 2010 | 9:39 PG | 8 comments
salam & hello coffeemate TM

bertangguh adalah pencuri masa
ching ching ! hahaha eh berkedip lah mata. usna buat quotes tu haaa. ekeke tu contoh perubahan la kot untuk writing usna. :) kata nak jadi budak matang ? haiih matang la sangat T___T * takpe boleh cuba !

whoaa tergulup ayaq liuq ceq. :P hoho banyak betul hutang award & tag. btw ; terima kasih banyak banyak tau sesapa yang bagi. appreciate sangatt.

first sekali ;
harr harr terpesona bila tengok award ni lah. woh woh beautiful di situ ! sila caps lock kan ye. :P berkelip-kelip dahh ni haaa bulu mata ni haa. heii percaya lah dapatt award tauu. hahhh * agak JKN ye kawan-kawan* 

terima kasih pertama pada mario si pangkin rest
ok ye kawan, rasa tetibe mood macam rajin pastu ada scene membodek ni haa jadi pasang mata betul-betul !
mario ; secara jujur lagi berdedikasi, sampai sekarang usna tak tau nama sebenar dea. femes mario aje ataupun gahh lagi rio. haha ohh mario sungguh perahsia. :) mula-mula dea jejak cerita kedai kopi , dea tanya pasal pangkin. haha siryess blurr aje. heh pangkin pun tak tau haha :P *ketawa lah cepat , org bagi chance ni haa. ok dah, abis masa *

terima kasih kedua buat Eqin ! harr harr eqin pulak kiteorang baru kenal kan kan ? :) cuma blog dea kawaiii ~
hoho hope kiteorang akan terus kawan ok ? wee~


terima kasih jugaa buat farah nasuha
farah ; kiteorang ? sama umor ye kawan-kawan. haha cumaa kan cumaa kan , usna lagi pendek ehh takk ! typing error lalala. *gugup tetibe lah* firstly kiteorang ni kawan pena tau. ohh samngat shuweet kalau ingat balik. haha memangg JKN first time dapat surat daripada dia masa 2006 bulan Ogos. dah lah nak dekat hari kelahiran, heh kira macam hadiah pulak. time tu alala sesi berkenalan gitu lalala haii eh malulah ! farah, sweet kan ? harr harr sekarang tak main surat lagi sebab zaman dah berubah. jalur lebar kan ada ? :P

lagi terima kasih untuk ilah

1. Thank & link the person that gave you the award

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about yourself.


whoa ilah ! thanks sygss. ilah ni kiteorang pun baru kenal lalala. :) haha kekadang panggil kakak & adek macam oh sweet pulak. ohh terperahsantan :P 

gulp kejapp . STATE 7 THINGS ABOUT YoURSELF ?

warghh alaa malulah *ecece gelis aje

takpe lah redha aje. kan ia sifat terpuji ? hoh hoh ! usna list kan sifat pelik aje lah. kalau setakat suka tambah nasi lima pinggan tu buat ape kan hah haha :P
- sukaa sangat quotes. sesapa ada stok quotes atau dengan kata melayu , kata-kata hikmah eh mutiara kata sila sumbang dengan menghantar emel ! hoho
- admire awan & bulan. shhh ~ jangan bilang dorang. malulah *
- ada pensel 3 batang je :P tapi satu buat tinggal kat rumah. sayanggg mana tau Tiger nak pakai kan bilang anak-anak dea hoho. lagi dua tu bawak pergi sekolah. even burukkk semacam takpe lah takde orang nak pinjam har har !
- suka cakap sesorang dalam hati wakaka. ye lah sape lah nak bercakap dengan usna nie kan sobsss :P
- sangat clumsy ye kawan-kawan. alamakk kantoi pulak dahh lalala *abaikan* bak kata senior sekolah , emergency ye haha. nak list satu-satu keclumsyan usna ? ohh sangat banyak. nanti usna terbit kan heh.
- teman terbaik ialah umie. kcingkcing kedua tak lain tak bukan ? Tiger ! yeayy ~ telinga mereka merupakan mangsa cakapcakapcakapcakapcakap usna yang tak reti nak berenti di rumah. :)
- sukaa menuliss :) tulis ape ? haha fikir lah sendiri :P
- ehhh usna sayang Tiger !

ekeke alamakk terlebih lapan pulak. takpe lah rezeki tu heii. jangan ditolak :D
TERIMA KASIH ^^

ishh malu lah kat makcik kantin. kan haaa berangan lagi. tu lah clumsy sangat ? wakaka padan muke hanya mampu diucapkan ! heii sekian. ^_^
status ; cuti yang sibuk kot ? hihi nak edit gamba hantar ke kunang-kunang. ;) baba <3

nak award ni ? eh amek je lah. tak marah pun lalala. yang takmau amek tu tak rase rugi ke kehkeh ;P ishh ni backup update je tau. esok tak tau la bole update ketak wuwuw.

Label: , ,



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha