Bicara Bumbung
terima kasih & maaf :)
Jumaat, Februari 19, 2010 | 5:51 PG | 2 comments
semalam ;


tett tett ! satu mesej berbunyi. :)


salam. kak pe jadi dengan blog akk ?
errk huhu. huna tutup jap. ntah la ida.. *takde perasaan time nie*
alala. akak ! tiaptiap ari i** bkak blog akk sbb i** suke sanad bce postpost. plzz
-time nie rasa terharu ++ menyesal private blog. ecece-
" ......... " *ape ntah usna relpy :)
npe ? huna ckp syunk blog. so blog tu da tade ke ?
ehh , mesti la sayang. cuma penat & bzzz nk update. huhu
alala. cian huna.
haha. takpe i**. takmau cian cian. nnti bila hati huna dah ok huna bukak balik k. jgn risau tau :)
huna nape ? meh kite talktalk na ?

ya ya ya. siryes terharu tau ! ehh terharu lagi. :) terimakasih ida. tapi huna kena tutup. takpe kejap je.. hehe !

tadi ;
salam awak....... kenapa tibe2 awak nak berehat dari berblogging? Lepas tu kate2 awak her cries leaves talks tu macam ada maksud yang tak berapa enak je? awak ada masalah ke? kalau ada jangan segan2 kongsi dengan saya... risau tengok awak camni... Blog awak dah terbaik dah........ Canggih... sempoi... harap awak dapat tangani apa2 pun masalah....

ya ya terima kasih semua.. :) diriku rasa begitu berharga. :P ececece

ehh minggu depan exam lalala


Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha