Bicara Bumbung
tag lagi & lagi. :)
Jumaat, Februari 05, 2010 | 4:57 PTG | 2 comments
salam && hello coffeemateTM

oke kesimpulan di sini, sekali kena tag uhyoooo selamanya tag & tag. ta caye ? haa tgok la tgok la. :P
mggu nie update 3 tag skali gus ! agaga. jangan salahkan ibu mengandung.

pape pun thanks banyakbanyak ye fauzi. hee. :)
tagged by ; fauziazizan



25 Random Things.
Rules : Once you've been tagged , u are supposed to write a note with 25 random things , facts , habits , or goal about you.
At the end , choose 10 people to be tagged.


whoaaa sangat menarik tag ini ! haha. berkobar. :P tengok je la apa budak husna nie akan jawab ye.


✖ haha. nie jangan tanya laa. :P memang addicted gilaa ngan cat. kenapa ? hoyyeah ntah husna saje yang tau jawapannya. ntah rasa dah lamaaa suka cat nie. ngaaa husna tipu dah lama. :P



suka layan sorang budak kecik nie kan. hikk dea special dari yang lain. winkwink. tp siryes sukaa sgt tengok & layan celoteh budakbudak. heh comel oke walaupon sebenanye tak comel mana pun eh ehh :P

✖ dalam kelas sume perempuan. bestt & i like it. yawww. boleh jawab kuatkuat kalau tau answer. :P tade malumalu. lalala. ohh cheHusna sungguh pemalu.


✖ bertapa dalam bilikair di rumah lamalama. lalala sedap tauu sejukk & dingin jee. haha sebolehboleh semua benda nak buat dalam bilik air time tu jugakk. :p gosokgigi, mandi, terkucil, terbesoo, cuci toilet, kawan dengan haiwan dlm toilet blabla. ye laa try fikir logik ye kawankawan. semua toilet sejukk woo. manede toilet buat kat panas heh. :D tp ustaz cakap tak elok duk bilikair lamalama tau. hee



✖ agak kuat makan lalala ~ tu yang rasa badan skarang macam dipampam jee tsktsk Y____Y cepatt sape ada tip plisspliss.

✖mempunyai kawankawan yang superBB happening plus agak senget. hoho korang terBAEKK !

ayooo manyak besar maa. :P


✖ saye seorang perahsia tegar tau KEHKEH. :p


TAK RETI makan guna sudu. haha yee usna izinkan anda tersedak, gelak berjemaah bersama keluarga serta angkat kaki menjunjung bantal tanda boo. ouhh memalukan. Y___Y yup confirm 586% nasi atau ayam goreng tu akan tergolek serta terjatuh lalu menumpahkan diri di bawah selipar. +__+ *uwaaa malu*


tengok tu tengok tu. =>

✖ Tiger, kucing usna sukaa sangat kacau time tenga buat homework. haiyooo time tu jugak laa nak makanan laa nak tido kat buku laa nak sondolsondol laaa. T___T tapi ! saye sukesuke. hikk kalu usna tukar tempat dea ikut. lalala kamoo shuweet sygg !

✖ saye rasa saye tak pernahhhhh ada perasaan kot ? hahaha

✖ sukaaa sangat matematik. awak suke ? lalala. :)

✖ masih mencari identiti diri. harr harr usna ke yang cakap nie ? :P

✖ kurang yakin diri. hee fullstop !

✖ sukaa dengar nasyid yang beralun & smooth jee. :) ouhh rasa di awanawangan. :P cuba gi sini && juge sini. haa tu antara lagu favourite usna lalala.

✖ blogwalking. :) ohh my favourite. sukaa tengok blog orang yang cuncun. ouh baru rasa usna masih bawah. :) sape nak ajar ?



✖ rindu pada kawankawan primary. oh my ! korang da besaaa kan. cepat jee da 14.. :)

✖  berperang mulut dengan adek. haha :P yup kami begitu. jarang la kott perang guna pompom. kalau perang mulut sekali tuu, semua nak menang. yup sometimes sangat annoying & irritating just because of small matter kan heh. :P

✖ dapur tempat favourite buat makan, siapkan homework, berbual, masak blabla

✖ bukan kaki shopping hahaha.. :P:P ingat poket tebal sangat kee nak shopping T___T

✖  addicted dengan kamera dslr. hikk lalala. sape entah yang sebarkan virus fotografi itu ! but thanks baba for supporting. terharu nie :)

✖   suka sangat picit button on kat cpu desktop inih. :D

biskut ory by cheHusna winkwink.

✖  teringin buat kek. hahaah. :P poyo ? usna tak kesah...


sudahh ! fullstop. macam jawab matematik ouh. haha. sekian.... nak amek ? sangat dialukan ! :) thanks.


Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha