Bicara Bumbung
hari sekolah. best kan ?
Sabtu, Januari 09, 2010 | 2:45 PG | 8 comments
salam & hello coffeemateTM !



fikir masa depan. :)

WEE~ alhamdulillah. hari ni genap seminggu hari sesi sekolah cheHusna berlaku. semalam sengaja tak update. hoho. update diari personal dulu. ;P sampai berbulu mata tulis. haishoo. panjang sampai 3 muka. agaga. ;P ciriciri orang excited la tuh.

comel la budak nie. xD



heh. hari pertama usna cakap haishh memang super duper  seronok + sukesuke. rasa tak sabar nak pergi skolah tiaphari. haha. semangat ada makna ke ? ;P minggu lepas full orientasi.  hoho. NO NO to duduk dalam kelas. yup, kiranya minggu nie sesi kenal sekolah laa. :) takde belajarbelajar. ye laa, kesian nanti budak comel nie toilet pun tak tahu. haish. habis laa kalau usna kena conduct. heh.

aww, hari pertama banyak terserempak dengan budakbudak comel. ohhh. nostalgia sungguh ! korang jangan nakalnakal tau. bagi biji kopi pahit kawkaw baru tahu. ;P

sekolah bagai pelangi 

budak sekolah darjah 1 siryes comel. hoho. heii, nape korang comel sangat haa ? agakagak masa usna darjah satu ada tak kakakkakak yang kata kiteorang comel ? haha. haishoo.

masa kat kantin, diorang tengah beratur nak masuk kelas. tibatiba ada seekor kucing datang ! hoho. sebiji macam Maruko yaww. haha. yang geram sangat nya, ada sorang budaklelaki comel dengan innocentnya menyepak serta menterajang kepala kucing itu. aishoo. tau la kasut baru kan. grrr disitu. kesian betul itu kucing maa. tsktsk.

sepaksepak 

yang budakperempuan comel pulak, diorang takuttakut nak pegang. ye laa, nanti terjejas pulak kecomelan diorang bila pegang kucing yang cheHusna kata comel tuh. ;P alalala, korang takuttakut pon comel laa. hoho. aishhh, sume budakkecik sekarang wat ape pun comel kan. haishooo korang nie.

lepastu kan, ada satu masa nie diorang beratur nak ambil makanan. alahaii comel sangat korang beratur. haha. usna time tu tengah basuh tangan kat sinki. belakang tu diorang beratur. tibatiba sorang budak nie pergi tolak kawan dea. kesian sangat. budak tu memang ada masalah sikit. keterlebihan lemak manja.  



erk,, boleh tak sampai sini jee usna update ? huhu. siryes takde cerita lorh. semua cerita tentang kebestan hari pertama kat dear yayah saje. hihi. 

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha