Bicara Bumbung
tuto ; double underline
Rabu, Disember 23, 2009 | 11:46 PTG | 5 comments
yup, kami tau dah berlambak lambak tutorial nie macam kat pasar lambak. tapi kali nie kami ada nak bagitau sesuatu. hoho. macam best jee. oke oke, nak tau ? jom baca sampai habis !

macam best je nama dea, double. kalu yang first time dengar perkataan nie > double underline.. yup, akak eceh nak bagitau adek-adek sekalian yang double underline tu macam nie ;

DOUBLE UNDERLINE

akak akak, tak nampak papepun. tulisan je beso. cuma nampak ada garis-garis bawah tuu. eheh. ape tu ?
*panggg ! bunyi lempang diri sendiri. :P

haha. sabarsabar.takpe, kami anggap korang dah faham. kalu tak paham jugak, korang tanya la kucing kami. dia lebih mengerti. :P erk, sudaah.

yup, direct to edit html. mula-mula korang kena cari /*header. haa, kalu korang tak jumpa, korang try cari /*headings pulak tau.

u {





text-decoration:underline; border-bottom: 2px double #000000;}

korang gantikan 000000 dengan htmlcode colour korang suke. ;) gi sini > linky
 
letakkan kod tu kat atas /*header atau */headings dan tanpa ragu dan dengan excitednya korang picit save templates. :)
 
jadi, sekian. :)

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha