Bicara Bumbung
taggie Kenali Diri Anda
Selasa, Disember 22, 2009 | 4:52 PG | 4 comments
:) berjumpa kita lagi yea. act ada banyak story tau usna nak cerita. tapi cat usna sedang sakitselsema jea padahal. :P kenalah usna layan dea dengan penuh lemah lembut yea. :D

kali nie usna kena tag dengan sys Tasha. double thanks sis !


1) Siapa kah nama penuh anda?
  * act segan untuk mengakui apatah menulisi. :P korang pikir la yea.
rasa nya blues clues dah terang bagi. hoho. tapi usna sukee sangat guna nama nie > hunanemo

2) Apakah tarikh lahir anda? 
* agak malu jugak nak bagitau. haha. tapi takpe laa. usna tau korang nak tau kan.. :P
 26 Ogos  bersamaan 11 JamadilAkhir . ngee~

3) Anda berasal dari mana?
 * erkk, jangan tanya ! ini akan myebabkan usna penat nak jawab. nnti korang mual pulak kang. :P
oke, usna lahir di Terengganu, dibesarkan di Johor & umie usna asli Kedah sana.
kan kan. korg mesti mual ++ juling. betul tak ? jadi korang pilih la mana asal usna.
adakah Tejodah ? hahahaha. :P

4) Apakah tabiat anda yang tidak di ketahui oleh orang lain?
 * tabiat ? erkk.gagap usna suke senyum kambing dengan kucing biarpun dea kucing bukan kambing. kahkah. :P

5) Apakah nama panggilan anda?

  * macam-macam. aten,huna,usna. :D pilih la yea.

6) Apakah coklat kegemaran anda?
 * Nestle punya brand. yang flavor susu tuu. alaaa, yang ada chip coklat tuu.

7) Apakah warna kegemaran anda?
 * addicted koko & oren. tapi act tak kesah pun, asalkan ia bercombined.


8) Apakah blog yang paling anda gemar untuk di lawati?
 * sejujurnya usna suke lawat blog nie > :):):) ahaha. :P

9) Antara KFC, MCD, PIZZA dan BIG APPLE, yang mana jadi pilihan anda?
  * alamak ! nak nasi goreng kampung ! :P prefer pizza kot ? lagi lagi milkshake dea. :D

10) Anda nak bagi tag ini pada siapa?
  * sume followers ! yeay yeay. :D


p/s; kalu da jawab. inform tau !

Label:



Older Post | Newer Post



Writing is an art bebeh. Lantak ler kita nak tulis stail lagu mana. Asalkan orang paham sudah.






Template edit by: Faiz
Background by: Fazeera
Basecode by: Lettha